16 december 2013 om 00:00 Nieuws

Geachte redactie,

Onlangs werd de Jeugdsponsoractie gehouden in de BONI te Nijkerk. Zou u dit bericht in één van uw eerstvolgende uitgaven kunnen zetten?

De bijgevoegde foto betreft de overhandiging van de cheque aan de vereniging die het hoogste bedrag behaalde bij de jeugdsponsoractie: de speeltuinvereniging uit Baarn.

Voor vragen over dit persbericht verwijs ik u graag naar de contactgegevens zoals vermeld in het persbericht.

Met vriendelijke groet,

Maranke Pater

Freelance journalist

watmetebinnenschiet.nl

Valkenhof 121

3862 LM Nijkerk

Kvk Amersfoort 52149722

Met vriendelijke groet,

Maranke Pater

Freelance journalist

watmetebinnenschiet.nl

Valkenhof 121

3862 LM Nijkerk

Kvk Amersfoort 52149722

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Boni deelt ? 200.000,- uit aan verenigingen met jeugdleden

NIJKERK - De Jeugdsponsoractie van Boni Supermarkten werd afgelopen donderdag met een groots feest in Harders Plaza te Harderwijk afgerond. In totaal 239 verenigingen uit het hele Boni-gebied kwamen hier om de cheque op te halen met hun sponsorbedrag. Optredens van internationale artiesten als Sharon Doorson maakten het feest compleet.

De afgelopen weken konden klanten in alle supermarkten muntjes sparen voor hun favoriete vereniging. Bij elke ? 10,00 ontving de klant een gratis sponsormunt. In Nijkerk deden acht verenigingen mee aan de Jeugdsponsoractie. Atletiekvereniging Nijkerk A.V.N. ontving een bedrag van ? 839,00. Badmintonclub Nijkerk Jeugd mocht ? 775,00 in ontvangst nemen. Korfbalvereniging KV Sparta Nijkerk kreeg een cheque van ? 942,00. De jeugdleden van de NCC-Nijkerkse Cross Club (Fietscross) werden verrast met ? 862,00. Tafeltennisvereniging TTV Rega ging naar huis met ? 810,00. Voetbalvereniging VV Sparta Nijkerk

ontving een cheque van ? 1.189,00. De Nijkerkse Watersport Vereniging Flevo kan een bedrag van ? 876,00 aan haar jeugdleden besteden. En tot slot kreeg de Judo stichting Nijkerk een cheque van ? 855,00 om aan de jeugdleden te besteden.

De drie grootste winnaars mochten tijdens het feest in Harders Plaza op het podium hun prijs in ontvangst komen nemen. De reddingsbrigade uit Lelystad kreeg een bedrag van ? 1,246,00 uitgereikt door de directie van de Boni. Voetbalvereniging Bargeres uit Emmen kwam op de tweede plaats te staan. Zij ontvingen een cheque van ? 1.314,00. Speeltuinvereniging Oosterkwartier uit Baarn wist met het hoogste bedrag naar huis te gaan. Wel ? 1.569,00 wisten de enthousiaste verenigingsleden bij elkaar te brengen. Bouke van der Wal, directeur van de Boni-supermarkten kijkt met een goed gevoel terug op de Jeugdsponsoractie: ,,We vinden het fijn dat we op deze manier iets voor het verenigingsleven hebben kunnen doen. Een supermarkt heeft toch een sociale functie in de wijk, en dat geldt ook voor een vereniging. De leden van de diverse verenigingen met jeugdleden hebben op hun beurt met diverse leuke acties onze klanten verrast. Door deze sponsorbedragen uit te keren hopen we het verenigingsleven in stand te kunnen houden.” De actie is mede georganiseerd door het bedrijf PromUnique BV uit Nunspeet. Het bedrag dat voor de verenigingen is gespaard wordt besteed aan hun jeugdleden. In 2014 wordt de Jeugdsponsoractie herhaald.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet ter publicatie: voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Dries Huisman, commercieel manager van PromUnique. Telefoon: 0341-253741 of 06-12450249. E-mail: info@promunique.nl

advertentie
advertentie