Eerste Nijkerkse Zorgverzekering Overstapdagen

14 december 2013 om 00:00 Nieuws

Weer een zorg minder

NIJKERK - Het is weer december en naast belangrijke zaken als Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw vieren, is het ook weer tijd om over uw zorgverzekering te buigen.

Er verandert het komende jaar veel op het gebied van zorgverzekeringen. Zowel de dekking in de basisverzekering als de dekkingen van de aanvullende verzekeringen zijn bij veel verzekeraars aangepast. Denkt u aan dekking voor fysiotherapie, orthodontie, alternatieve geneeswijzen etc.. Bent u nog steeds goed verzekerd of mist u juist de passende dekking? Misschien bent u wel over verzekerd en betaalt u elke maand onnodig te veel premie.

Er valt tegenwoordig veel te vergelijken via verschillende vergelijkingssites, maar daar wordt veelal vergeleken op alleen premie. Hierdoor loopt u het risico om al snel voor een te lage premie te kiezen met als gevolg een niet toereikende dekking op uw aanvullende verzekeringen. Dirksen biedt u naast de vergelijkingssite www.weereenzorgminder.nl ook de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek uw zorgverzekering te vergelijken. Hierbij wordt uw lopende verzekering onder de loep genomen en op zowel dekking als prijs vergeleken met andere verzekeringen. ,,Wij vergelijken op zorgkosten en niet alleen op premie. Soms is het voordeliger om bepaalde kosten voor eigen rekening te nemen, waardoor er op jaarbasis uiteindelijk een veel grotere besparing wordt gerealiseerd, dan wanneer er alleen op premie wordt vergeleken. Door een inschatting te maken van de zorgkosten die u komend jaar denkt te gaan maken zijn besparingen van honderden euro’s per verzekerde echt geen uitzondering,” aldus Peter Dirksen.

Omdat niet iedereen het prettig vindt om via internet te vergelijken biedt Dirksen aan om zonder kosten of enige verplichting samen met u een vergelijking te maken. Hij heeft daarvoor de Nijkerkse Zorgverzekering Overstapdagen in het leven geroepen.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens de overstapdagen op 23, 24, 27, 30 en 31 december tussen 09.00 uur en 17.00 uur op kantoor van Dirksen aan het Vetkamp 27 in Nijkerk (Naast Arkemheen). U bent op deze dagen van harte welkom om uw polis te laten vergelijken en wanneer u wilt direct de overstap te maken. Bel even met onderstaand telefoonnummer en er wordt voor u de nodige tijd gereserveerd. Om de juiste vergelijking te maken is het belangrijk om uw polis voor 2014 mee te nemen. Peter Dirksen helpt u kosteloos met het maken van de vergelijking, de nieuwe aanvraag invullen en het opzeggen van uw lopende verzekering. Wilt u liever zelf vergelijken, kijk dan op www.weereenzorgminder.nl

Dirksen Verzekeringen & Hypotheken, Vetkamp 27, 3862 JM Nijkerk. Telefoon (033) 245 24 87 www.dirksen-nijkerk.nl

Foto: Peter Dirksen organiseert voor de eerste maal de overstapdagen.

Maureen van Goethem@MC4TEKST

advertentie
advertentie