Glazen Huys dag 3

11 december 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Het Glazen Huys van Nijkerk is vandaag voor de derde dag geopend. De radioactie voor het goede doel vanuit de serre van 't Regthuys kende gisteren een tussenstand van bijna 4000 euro. Ook vandaag worden er diverse ludieke acties gehouden om zoveel mogelijk geld op te halen voor drie Nijkerkse goede doelen (de helft van het bedrag) en het Rode Kruis (de andere helft). Natuurlijk kan men ook een plaatje aanvragen voor geld.

Hoogtepunten tot nu toe en acties

Vandaag trouwen Tiny en Martjan in het Regthuys , om 13.00 uuur geven zij elkaar het jawoord. Ze hebben geld gedoneerd aan het Glazen Huys om dit te mogen doen.

Open Coffee Club Nijkerk heeft meegedaan aan de Winterspelen @NijkerkOnIce en geld ingezameld. Deze inzamelactie heeft 70 euro opgeleverd.

Mariëlle Bouw heeft de actie 'Plak je bak' gewonnen, haar auto wordt zaterdag op het plein beplakt door TODD.

De Nijkerkse band Ritn Ditn was gisteren in de studio, zij gaven aan veel zin te hebben in het eindfeest van zaterdag, waar ze zullen optreden.

Er is een item ingebracht in de ruilactie van dj's Gepko en Jannick: een Hartenpakket ter waarde van 79 euro, hier zit een boek in van de Nijkerkse schrijfster Wendy Traa. Bedrijven of particulieren kunnen dit ruilen voor iets met meer waarde.

Rinske Hackmann heeft 169 euro opgehaald met haar hardloopactie voor Het Glazen Huys Nijkerk.

Zaterdag wordt opbrengst bekend

De helft van de opbrengst van het Nijkerkse Glazen Huys gaat naar Serious Request van 3FM. De andere helft wordt verdeeld over drie Nijkerkse goede doelen. Welke doelen dat zijn, is nog onbekend. Op de website van het Glazen Huys, www.hetglazenhuysnijkerk.nl, kan tot zaterdag nog gestemd worden op de goede doelen.

Zaterdagavond vindt op de Koetsendijk het eindfeest van het Glazen Huys plaats, rond 21.00 uur wordt het eindbedrag bekendgemaakt. Vanaf 18.00 uur treden er diverse artiesten op.

Luisteren, kijken en doneren

Geld doneren kan deze hele week door een plaatje aan te vragen per telefoon: 06-393 22 322 en 06-393 22 320. Het minimale bedrag voor het aanvragen van een plaat is 2,50 euro. Geld langsbrengen tijdens de actie in het Regthuys kan ook. De hele week zitten diverse presentatoren in de serre van 't Rechthuys radio te maken. Via www.hetglazenhuysnijkerk.nl kan ook geld gedoneerd worden, via IDeal.

Luisteren naar het Glazen Huys Nijkerk kan via 106.8 FM, www.hetglazenhuysnijkerk.nl en de kabelkrant (Ntv).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie