11 december 2013 om 00:00 Nieuws

Sparta Nijkerk en Simon Ouaali spreken intentie uit met elkaar door te gaan

Deze en voorgaande weken hebben gesprekken plaatsgevonden met het technisch management van de club en hoofdtrainer Simon Ouaali. Intentie van de club was vanaf de eerste minuut duidelijk: doorgaan met de hoofdtrainer die in de spelersgroep en binnen alle geledingen van de club geprezen wordt vanwege zijn voetbalkennis, manier van trainingen verzorgen, coaching en persoonlijkheid die naadloos bij de club Sparta Nijkerk past,

Simon Ouaali heeft het op zijn beurt ook goed naar de zin bij Sparta Nijkerk maar had, begrijpelijk en gelet op zijn ambities en die van de club, ook nog wel enkele zaken die van zijn kant besproken dienden te worden. Na de laatste wedstrijd van 2013, die tegen Ajax op zaterdag 14 december <x-apple-data-detectors://0> as, zal deze wederzijdse intentie verder uitgewerkt worden waarna het formele gedeelte op de nieuwjaarsreceptie van de club wordt beklonken.

Het gaat om een contractverlenging van één seizoen met de optie daar nog één of meerdere seizoenen aan vast te plakken. Met Simon Ouaali wordt binnenkort door betrokken partijen (o.a. de jeugdcommissie) ook nog gesproken over een eventuele (coördinerende) rol bij de hoogste jeugdelftallen.

Alle partijen binnen onze vereniging zijn blij met deze ontwikkeling. Wij zijn er van overtuigd dat Simon Ouaali voor zowel de selectie van Sparta Nijkerk als voor andere selecties en geledingen binnen de club, waaronder de jeugd, een toegevoegde waarde is en zal zijn.

Van harte!

Harry Hamstra

Technisch Manager

Verstuurd vanaf

Verstuurd vanaf mijn iPad

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

advertentie
advertentie