Concert twee koren

10 december 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op zaterdag 14 december houden gospelkoor The Witnesses uit Ermelo en Interkerkelijk Jongerenkoor Testify uit Nijkerk een kerstconcert. Thema van het concert is: 'Great Joy'.

Gospelkoor The Witnesses staat onder leiding van Henkjan Velvis. The Witnesses heeft meegedaan aan de voorrondes van Korenslag en hebben in 2010 een cd opgenomen met de titel Reaching Heaven. Ook doen ze mee aan het online project Nederland zingt steeds beter van de EO.

Interkerkelijk Jongerenkoor Testify staat al weer een aantal jaren onder leiding van Rineke de Wit. Er zijn de afgelopen maanden veel nieuwe leden bijgekomen waaronder ook een aantal mannen. Testify bestaat in het voorjaar van 2014 10 jaar en zal daarom in april een cd gaan opnemen.

Beide koren hebben een afwisselend repertoire van Engelse en Nederlandse nummers, black gospel, opwekking maar ook van de band Sela en Gospelboulevard. The Witnesses en Testify hebben aardig wat raakvlakken en daarom is het ook een goed moment om samen een kerstconcert te organiseren. Momenteel zijn ze al vol enthousiasme aan het repeteren en het belooft een hele mooie avond te worden. Kom samen met ons van dit concert genieten op zaterdag 14 december, de Kandelaar, Meinsstraat 4 in Nijkerk. De kerk is open vanaf 19.30 uur, het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn € 5,- en zijn verkrijgbaar aan de deur of te bestellen via kaartverkoop@thewitnesses.nl. Van harte welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie