Kerstkaartenactie

9 december 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De hervormde gemeente in Nijkerk houdt weer een kerstkaartenactie voor het goede doel. Tegen betaling van EUR 0,55 per kaart en € 1,00 daarbuiten kunnen kerstkaarten ingeleverd worden van maandag 9 t/m vrijdag 20 december 17.00 uur, dagelijks tussen 16.00 en 19.00 uur, maar niet op zondag.

Inleveradressen: Isaac Sweersstraat 13, Jan Steenhof 32, Drie Morgenland 46, Bernhardstraat 53, Lorenzhof 2, Wittenburg 82, Valeriaan 29, Vlinderlaan 132, Stavast 10 en in Nijkerkerveen op Van Dijkhuizenstraat 39 en Van Rootselaarstraat 16.

Op deze inleveradressen worden de kaarten opgehaald en daarna gesorteerd. De post voor Voorthuizen, Barneveld, Putten,Ermelo, Zwartebroek/Terschuur, Hoevelaken, Wekerom, Kootwijk en Kootwijkerbroek wordt via de organisatie in die plaatsen bezorgd en zelf nemen we uiteraard de bezorging in Nijkerk en Nijkerkerveen voor onze rekening. Op de overige kaarten plakken we een postzegel (daar heeft u immers voor betaald) en doen die op de bus.

Ook is het mogelijk kaarten in te leveren op 13,16,18 en 20 december na 19.00 uur in de Opstandingskerk aan de Hoefslag.

De opbrengst is dit jaar bestemd voor het Morgenster ziekenhuis in Zimbabwe. Door de ongunstige politieke en economische situatie is de gezondheidszorg in Zimbabwe erg slecht. HIV/aids is een groot probleem en maar weinig mensen hebben toegang tot een goede basiszorg. Het Morgenster ziekenhuis van de Reformed Church of Zimbabwe wil in deze situatie graag een verschil maken en zorg bieden zowel preventief als repressief. Het ziekenhuis heeft in de afgelopen jaren veel betekend voor hiv/aidspatiënten en wil ook de algemene gezondheidszorg op een hoger peil brengen. Op dit moment zijn Annemarie (arts) en Mark (health manager) Horst daar vanuit Nederland werkzaam.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie