8 december 2013 om 00:00 Nieuws

Eindejaarsconcert Concordia Nijkerkerveen

Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen zal ook het jaar 2013 weer afsluiten met een kerstbrodenactie en een inmiddels traditioneel eindejaarsconcert.

Op vrijdagavond 13 en zaterdag 14 december gaat weer een aantal leden op pad om kerstbroden aan de man te brengen. De opbrengst komt ten goede aan onderhoud en reparatie van instrumenten.

Het eindejaarsconcert vindt plaats op woensdagavond 18 december in gebouw Concordia. Het fanfareorkest en de malletband zullen een gevarieerd programma verzorgen, met na de pauze zowel populaire als traditionele kerstmuziek. Na afloop van het concert is er gelegenheid om met een hapje en drankje nog even na te praten en terug te kijken op het afgelopen jaar.

Concordia heeft nog steeds leden nodig. Wie interesse heeft om mee te gaan spelen bij de fanfare of malletband wordt van harte uitgenodigd dit concert bij te wonen en kennis te maken met Concordia.

Datum en tijden: woensdagavond 18 december in gebouw Concordia, Van Rootselaarstraat 7 te Nijkerkerveen, zaal open 19.00 en aanvang 19.30

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie