3 december 2013 om 00:00 Nieuws

Zie Bijlage.

Misschien fijn om te plaatsen.

Met Vriendelijke groet,

Christel van der Horst

Curves Nijkerk

Koetsendijk 47

3861 AG Nijkerk

Tel: 033-2450150

06-21398079

e-mail: nijkerk@curves.nl

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

PERSBERICHT NOVEMBER 2013

PINK RIBBON ONTVANGT BIJNA ? 27.000 VAN CURVES

De donaties van Curves gaan naar onderzoeken naar een gepersonaliseerde behandeling om onnodige behandelingen bij borstkanker te voorkomen.

ARNHEM. Borstkanker is helaas (nog) niet te voorkomen en daarom blijft onderzoek belangrijk. Curves doneert al jaren aan stichting Pink Ribbon om financieel bij te dragen aan onderzoek en projecten naar de behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. De oktoberacties die in alle Nederlandse Curves clubs werden gehouden, brachten bijna ? 27.000 op.

Van Pink Ribbon: Rupert Springfield (l), Ruben van Zeijl (r), van Curves: Miranda Wassenaar

Kennis is belangrijk bij het verkleinen van het risico op borstkanker. Miranda Wassenaar: “Onderzoek toont aan dat bewegen heel veel gezondheidsvoordelen oplevert. Wij moedigen vrouwen aan, om minimaal drie keer per week te komen sporten en er een gezond gewicht op na te houden. Dat lijkt in de hedendaagse hectiek misschien onmogelijk, maar met Curves niet. Met ons 30-minuten fitnessprogramma en de persoonlijke begeleiding, is het eenvoudig om bewegen en een bewuste levensstijl tot een gezonde gewoonte te maken. Zo blijf je fit, bewust en gezond op een plezierige manier. Daar draagt extra kennis, zoals in de oktobermaand over borstkanker, alleen maar toe bij. Wij merken dat Curves een plek is waar je begrip, kennis en kracht met elkaar kunt delen. Of je nu zelf borstkanker hebt, of er in je nabije omgeving mee in aanraking komt.”

Over Curves

Curves is ?s werelds grootste fitnessfranchise en de NR.1 in vrouwenfitness wereldwijd. Ruim 4 miljoen vrouwen sporten inmiddels bij Curves, waarvan velen voor de eerste keer een sportschool bezoeken. Met het unieke en snelle 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen, combineer je kracht- en duurzame conditietraining door middel van veilige en effectieve hydraulische weerstand. Een krachtig half uurtje, dat makkelijk in te plannen is, ook voor de drukbezette vrouw.

EINDE PERSBERICHT

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie