29 november 2013 om 00:00 Nieuws

Het Glazen Huys

Van 9 t/m 14 december is de grote inzamelingsweek met activiteiten om geld in te zamelen voor Serious Request en 3 Nijkerkse doelen. 3FM Serious Request ontvangt 50% van het ingezamelde geld. Het Glazen Huis van 3FM staat straks in Leeuwarden en vraagt aandacht voor kinderen die sterven aan diarree. De andere helft van het Glazen-Huys-Nijkerk-bedrag wordt verdeeld over de 3 doelen die de meeste stemmen van de Nijkerkse bevolking krijgen. Via www.hetglazenhuysnijkerk.nl meer informatie! Een plaatje aanvragen kost 2,50 voor het goede doel. De Glazen Huys crew spoort alle inwoners van de gemeente Nijkerk aan om geld te doneren of zelf een actie te doen om het eindbedrag te verhogen. United maakt een film van de actieweek en deze wordt aangeboden aan het Glazen Huis van Serious Request. Zo laten we zien wat wij als Nijkerkers samen voor elkaar krijgen voor het goede doel.

Kom naar het Glazen Huys op het Plein om een actie te doen, geld te brengen of een plaatje aan te vragen, van 9 t/m 14 december.

De goede doelen

Stem via: www.hetglazenhuysnijkerk.nl/het-goede-doel/stemmen.html:

- 2gether4@venture

- VIA (Vrouwen In Actie)

- de Voedselbank

- Stichting Gered Gereedschap

- Stichting Nijkerk voor Gruisor

- Museum Oud Nijkerk

- 90-jarig jubileum NGV Excelsior

- UVV (Unie Van Vrijwilligers)

Bijzondere activiteiten

- Huyskamerconcerten- en product-/dienstveiling, de mooiste artikelen en arrangementen voor het goede doel én artiesten via bva-auctions.com: https://www.bva-auctions.com/auction/lot/7927.

- Huwelijksvoltrekking van Tiny en Martjan op 11-12-’13 om 13.00 uur, live in het Glazen Huys, m.m.v. gemeente Nijkerk, met live optreden van Meike van der Veer.

- ’s Avonds op 10,11 en 12 december: Winterspelen Nijkerk on ice.

- Fotomarathon op donderdag 12 december.

- Massagemarathon op vrijdag 13 december.

- 192tv zendt landelijk uit vanuit het Glazen Huys op vrijdagavond 13 december.

- Glazen Huys Party in de nacht van vrijdag op zaterdag, vanaf 24.00 uur. Bob van Sweden en Rob Bajema blijven de hele nacht uitzenden terwijl in ’t Regthuys de Glazen Huys Party aan de gang is.

- Zaterdag 14 december vanaf 18.00 uur: Glazen Huys Eindfeest op de Koetsendijk.

Eindfeest op Koetsendijk

Iedereen wacht natuurlijk op de bekendmaking van het bijeen gebrachte bedrag. Met een geweldig eindfeest eindigt de actieweek van het Glazen Huys en daarmee ook het feestjaar van Nijkerk 600 jaar. De show start om 18.00 uur, naast het Glazen Huys, op de Koetsendijk. Het wordt een wervelende avond met optredens van o.a. Grant Scott, bekend van The Voice Of Holland, Roy van Iersel, Ritn Ditn en Changing Flavours, de mannen die kunnen toveren met hun piano. Rond 21.00 uur wordt het Nijkerk 600 jaar en de Glazen Huys actie afgesloten en is iedereen toe aan het antwoord op de allerbelangrijkste vraag: wie krijgt hoeveel geld? De hele show wordt op het podium groots geprojecteerd en de bekendmaking zal op een spectaculaire manier gebeuren. Kom het meemaken op de Koetsendijk!

advertentie
advertentie