Man van portemonnee beroofd, politie zoekt getuigen

27 november 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De politie stelt een onderzoek in naar de beroving van een 25-jarige man uit Nijkerk. Dit gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag 17 november en het onderzoek heeft tot nu toe onvoldoende informatie opgeleverd. Tips zijn welkom op tel. 0900-8844.

De man fietste omstreeks 2.25 uur vanuit het centrum richting huis. Via het fietspad van de Tinbergenlaan was hij rechtsaf het fietspad naar de Bongerd opgereden. Dit fietspad maakt na ongeveer 50 à 60 meter een scherpe bocht naar links. Kort na de bocht, vlakbij de daar staande flat is de Nijkerker door enkele personen van zijn fiets geslagen.

Beroofd

Hij werd geslagen en geschopt en van zijn portemonnee beroofd. Hij liep diverse kneuzingen op en heeft enkele dagen later aangifte gedaan. Het slachtoffer kon geen duidelijk signalement van de daders geven.

Pasjes gevonden

Een getuige vond begin deze week enkele pasjes van het slachtoffer in de bosjes van de Van Oldenbarneveltstraat. Het slachtoffer heeft deze ondertussen teruggekregen. Mogelijk dat getuigen het incident hebben gezien of dat zij hebben gezien wie de pasjes heeft weggegooid. Tips zijn welkom via het algemene politienummer of via Meld Misdaad Anoniem op tel. 0800-7000.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie