Bouw start van de appartementen in Park Telstar

26 november 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De bouw van de appartementen in Park Telstar is opgestart. ,,Er zijn voldoende appartementen verkocht, het terrein is bouwrijp, de omgevingsvergunning is onherroepelijk, dus we gaan beginnen", aldus Erik Vos van Vos & Teeuwissen.

Na een startverkoop op 23 mei, zijn er nu voldoende appartementen verkocht en gaat er gestart worden met de bouw. Op 4 december gaat de eerste schop de grond in. ,,De eerste bouwwerkzaamheden gaan direct beginnen. Na het graven kan er met de fundering worden gestart. Dan worden de contouren van het gebouw al snel zichtbaar."

Er zijn nog maar enkele appartementen te koop vanaf 154.000 euro VON. Sinds kort heeft de gemeente Nijkerk voor de appartementen startersleningen beschikbaar gesteld. Dit betekend dat wanneer men aan de voorwaarden voldoet, het mogelijk is om een rentevrije lening af te sluiten van maximaal 30.000 euro.

Mensen die hier meer informatie over willen krijgen, kunnen komen naar de open dag op zaterdag 14 december van 10.00 tot 12.00 uur. Op de locatie is de makelaar aanwezig die vragen over de woningen en de appartementen kan beantwoorden. Op een ander moment kijken kan ook, maak dan een afsrpaak met van Baal Makelaardij 033- 253 63 04 of De Register Makelaar 033 - 879 54 34 of kijk op www.parktelstar.nl

advertentie
advertentie