Jubileum Groei & Bloei

25 november 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Het is 45 jaar geleden dat in Nijkerk een afdeling van Groei & Bloei opgericht werd. Dit feit laat de vereniging niet aan zich voorbij gaan. Ze viert dit met een feestelijke dag op zaterdag 30 november. De deuren van het thuisadres Groenhorst College, Luxoolseweg 1, staan tussen 11.00 uur en 16.00 uur open voor iedereen die belangstelling heeft in tuinieren en groen. Men kan zich laten informeren maar ook zelf aan de slag gaan.

In de aula van het gebouw staan deskundigen klaar om allerlei vragen van bezoekers te beantwoorden en informatie te geven over bijvoorbeeld tuinontwerpen, grondverbetering, mest- en voedingstoffen, plantenkennis en vijvertechniek. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Wie liever actief wil zijn, kan kiezen uit een of meer inspirerende workshops zoals bloemen schilderen met acrylverf, bloemen vilten, boeketjes maken, een voederplank of vogelhuis timmeren, huidverzorgingsproducten maken van natuurlijke stoffen en een vogel boetseren. Voor iedere workshop, die ongeveer een uur duurt, wordt € 5,- gevraagd, voor leden van Groei & Bloei zijn deze workshops gratis. Ook is er een plantenquiz, waarmee men prijzen kan winnen.

De feestcommissie van Groei & Bloei, de medewerkers en de adverteerders die met een informatiestand aanwezig zullen zijn, staan borg voor een informatieve, gezellige en vooral feestelijke dag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie