18 november 2013 om 00:00 Nieuws

Met vriendelijke groet,

Maureen van Goethem

<http://www.mc4tekst.nl>

Nassaulaan 16 ? 3871 CX Hoevelaken ? Tel.: 033 258 41 26 ? Mobiel: 06 814 29 007 ? E-mail: maureen@mc4tekst.nl

www.mc4tekst.nl <http://www.mc4tekst.nl/> ? KvK32124619 ? FaceBook <http://www.facebook.com/Mc4tekst> ? Twitter <http://twitter.com/mc4tekst> ? LinkedIn <http://nl.linkedin.com/in/mc4tekst>

Denkt u ook aan ons milieu? Print dit bericht dan liever niet

De informatie in dit e-mailbericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer u dit bericht per abuis ontvangt, verzoeken wij u contact op te nemen met de afzender per kerende e-mail. Verder verzoeken wij u in dat geval dit e-mailbericht te vernietigen en de inhoud ervan aan niemand openbaar te maken. MC4TEKST aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige dan wel ontijdige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mailbericht, noch voor daarbij overgebrachte virussen.

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Van Hooft Transport Hoevelaken ontvangt Keurmerk

HOEVELAKEN - Van Hooft Transport uit Hoevelaken heeft het Keurmerk Transport & Logistiek uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) ontvangen.

De transportondernemer laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en interne processen. Het Keurmerk werd uit handen van TLN overhandigd aan directeur Arie van Hooft.

Van Van Hooft is een familiebedrijf waar sinds haar oprichting in 1967, kwaliteit en betrouwbaarheid voor de klant centraal staan. Het bedrijf is al sinds 1990 ISO gecertificeerd en sinds 1999 in het bezit van het VCA* certificaat. Ook is de onderneming uit Hoevelaken in 2008 al bekroond met de prestigieuze TLN Ondernemersprijs en voegt daar sinds vandaag het Keurmerk Transport en Logistiek aan toe. Van Hooft is gespecialiseerd in het exceptioneel transport en het vervoeren van zware objecten. Recent heeft het bedrijf een strenge audit ondergaan om te kijken of aan de voorwaarden voor het Keurmerk wordt voldaan.

Van Hooft Transport. Hogebrinkerweg 24, Hoevelaken. Tel: 033-2536777. www.vanhooft-transport.nl

Winterfair Hoevelaken

HOEVELAKEN - De start van de feestmaand wordt in Hoevelaken inmiddels traditiegetrouw geopend met de jaarlijkse Winterfair.

Van donderdag 28 november tot en met zaterdag 30 november zijn de overdekte tuin en showroom van Steenmarkt.nl/Van Deuveren Sierbestrating weer de plek waar u terecht kunt voor cadeautjes. Tevens kunt u alvast de sfeer proeven voor de decembermaand. Er zijn diverse stands met o.a.; woonaccessoires, sieraden, cosmetica, brocante, (kinder-)woondecoratie & lifestyle, kerstdecoratie, tuindecoratie, landwinkel producten en buitenleven. Daarnaast is er een overdekt terras met theeschenkerij.

De fair is geopend: donderdag 28 en vrijdag 29 november van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag 30 november van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis.

Locatie: Steenmarkt.nl / van Deuveren sierbestrating, Stoutenburgerlaan 17b, Hoevelaken (150 meter van Station Hoevelaken).

?Interior meets Art’

NIJKERK/BUNSCHOTEN – Molitli Interieurmakers uit Nijkerk nemen u op verrassende wijze mee in de wereld van kunst en interieur tijdens een inspirerend.

Het event wordt gehouden in het laatste weekend van november in Partycentrum De Kooi in Bunschoten. Het geeft u de mogelijkheid om te zien hoe kunst en interieur-vakmanschap op inspirerende wijze gecombineerd kunnen worden en elkaar zo versterken.

Locatie: Grandcafé en partycentrum de Kooi, Zevenhuizerstraat 1, Bunschoten.

Kaarten voor de VIP-avond (29/11) à ? 20,- zijn online te bestellen op www.molitli.nl

De kunstexpositie is op zaterdag 30 november en zondag 1 december (vrij entree). Openingstijden: zaterdag van 14.00 tot 20.00 uur / zondag van 13.00 tot 16.00 uur

Volgende week op deze pagina, een hoofdartikel waarin meer informatie over dit bijzonder event.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie