12 november 2013 om 00:00 Nieuws

Bericht was met foto

Beste redactie,

Hierbij een leuke aankondiging van Amaris Arkemheen, wellicht interessant voor in uw medium!

(Bijgevoegd: foto’s wintermarkt 2012).

Bijzondere cadeaus op de Wintermarkt van Amaris Arkemheen

Bent u op zoek naar speciale cadeaus voor de feestdagen? Op woensdag 20 november wordt van 14.00 tot 18.00 uur de Wintermarkt gehouden in de grote zaal De Mheent van Amaris Arkemheen, Vetkamp 25. De opbrengst van de markt is bestemd voor de bus van Arkemheen, die nog dit jaar gaat rijden.

Deze middag worden er exclusieve cadeauartikelen en modeaccessoires verkocht, waaronder decoratieve producten van vlechtwerk en zelfgemaakte waren van Arkemheen. Er zijn kramen van onder andere Prins Heerlijk, Buenas, con Amore en het Israël Centrum. U wordt zelf ook niet vergeten en kunt met de loterij kans maken op een saunadag of een weekendje weg!

Voor de kinderen is er schminken en zijn er levende dieren om te bekijken van het Groenhorst College. Ook kunt u heerlijke versnaperingen kopen, zoals ambachtelijke jam of lekkers van Prins Heerlijk voor thuis. Geniet bij ons van apfelstrudel of kies voor de hartige trek een broodje rookworst. En de erwtensoep en chocolademelk mag uiteraard niet ontbreken op deze wintermarkt. Graag tot ziens op 20 november!

Met vriendelijke groet,

Jorieke van Leeuwen

PR en communicatiemedewerker

Mobiel 06-105 299 68

Werkdagen: Ma Amaris Schoonoord – Di Amaris Arkemheen – Wo Amaris De Amerhorst – Do Amaris Zuiderheide

Amaris De Amerhorst is ook actief op Facebook <http://nl-nl.facebook.com/pages/Amaris-De-Amerhorst/363820663733967>

Amaris Zuiderheide is ook actief op Facebook <https://www.facebook.com/#!/pages/Amaris-Zuiderheide/211340285555330?hc_location=stream>

DISCLAIMER: Dit e-mailbericht bevat informatie die bestemd is voor de aangegeven ontvanger(s). De informatie kan vertrouwelijk zijn. Als dit bericht niet voor u bedoeld is, verzoeken wij u het bericht niet voor andere doeleinden te gebruiken en direct terug te sturen. Amaris staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mailbericht, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Aan dit e-mailbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

advertentie
advertentie