8 november 2013 om 00:00 Nieuws

Geachte redactie

Graag verzoek ik u onderstaand persbericht te plaatsen in uw editie van woensdag 13 november, danwel op uw website of in de agenda te vermelden.

Bij voorbaat dank voor de plaatsing

Met vriendelijke groet,

IVN Nijkerk

Trees Gorris

IVN Publiekswandeling Oldenaller klompenpad.

Op zondag 17 november a.s. gaat de IVN publiekswandeling over het nieuwe klompenpad op Olden Aller. Dit is een van de mooiste klompenpaden in het buitengebied van Putten op en rondom het landgoed Oldenaller. De wandeling gaat over het boerenland, langs houtwallen, beken en over heide, en als er nog tijd is door het kasteelbos. Ervaar de rust van dit eeuwenoude landgoed. De afwisseling van cultuur en natuur bepalen hier de sfeer. Een mooie wandeltocht is het uitgangspunt, maar er zal ook gekeken worden naar bijzondere paddestoelen of naar de vogels die, doordat het blad bijna van de bomen is, beter te zien zullen zijn. De aanwezige IVN gidsen zullen de vragen uit het publiek zo goed mogelijk beantwoorden.

De wandeling is tussen de 8 a 10 km lang, met een mogelijkheid om deze in te korten. Enthousiast geworden, wandel dan mee op zondag 17 november.

Het startpunt is bij de ingang van de Oldenallerallee (bij de ?Putterbrug’ het gedenkteken) Vertrek om 13.00 uur, terug om ca. 15.30 uur

Voor meer informatie: Lucie Wessel 06 42506571 of Gerrie de Gooijer 06 23591677

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

advertentie
advertentie