Nieuwjaarsvolleybaltoernooi

5 november 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op zaterdag 4 en 11 januari 2014 wordt voor de 42ste keer het Nieuwjaarsvolleybaltoernooi gespeeld. Er is voor twee aparte toernooidagen gekozen omdat de animo om twee zaterdagen te spelen sterk terug is gelopen en de afgelopen twee jaar het aantal aanmeldingen is gestegen, zodat er zelfs een wachtlijst was..

Het worden twee afzonderlijke toernooien die op 4 en 11 januari 2014 plaatsvinden. Op 4 januari spelen heren/mixed teams die normaal in de 1ste klas bij ReVoNij of in de A groep op het Nieuwjaarstoernooi spelen. Het niveau is eerste klas Nevobo of hoger. Dit geldt ook voor de damesteams van de dames eerste klasse van zowel het toernooi als de competitie. Het speelniveau is het Nevobo 2e klas of hoger.

Op zaterdag 11 januari is de toernooidag voor teams uit de tweede/derde klasse Revonij, resp. B en C. groep van het Nieuwjaarstoernooi. Dit geldt ook bij de dames uit de dames tweede klas van zowel het toernooi als de competitie. Het speelniveau is Nevobo 2e/3e klas en lager.

Beide toernooien worden gedurende de hele zaterdag gespeeld.

Het is deze maand 40 jaar geleden dat de heren Doppenberg en Kooiker, namens Bronswerk en de gemeente Nijkerk met dit "bedrijventoernooi in 1973 zijn gestart; sindsdien wordt het traditioneel in januari in sporthal Strijland in Nijkerk gespeeld. Ook dit jaar is de organisatie weer in handen van ReVoNij, Recreatie Volleybal Nijkerk. Gedurende beide zaterdagen strijden veel teams om de hoogste plaatsen in sporthal Strijland.

De teams die meedoen zijn over het algemeen teams namens bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen., die voornamelijk uit Nijkerk e.o. komen, maar teams uit andere gemeentes zijn ook welkom.

Teams kunnen het inschrijfformulier en de inschrijfvoorwaarden vinden op www.revonij.nl of stuur een mail naar gepko51@hotmail.nl.

De kosten voor het spelen op één zaterdag bedragen vijftig euro per team.

De meeste spelers zijn normaal geen actieve volleyballers of ze spelen mee in de ReVoNij competitie die weer in maart 2014 van start zal gaan. De toegang is gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie