Bouw van parkvilla's De Terrassen gestart

1 november 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De wijk De Terrassen wordt steeds completer. Van het project Parkvilla's in Nijkerk, in totaal twintig woningen waarvan er in het voorjaar acht zijn opgeleverd, wordt nu de tweede serie gebouwd.

Op woensdag 30 oktober was de officiële start van de bouw en daarbij waren alle kopers aanwezig om eigenhandig een deel van het bouwproces op zich te nemen. De fundering is gestort, de begane grond vloer is gelegd en dus kunnen de profielen gesteld worden. Dit mochten de kopers zelf doen met hulp van de timmerlieden van Vos en Teeuwissen. Het eerste profiel werd gesteld door Wethouder Geert Horst van de gemeente Nijkerk en directeur Erik Vos van Vos en Teeuwissen. Hierna pakt het bouwbedrijf het weer op en worden de kalkzandsteen wanden gelijmd.

,,Voor ons als ontwikkelende bouwer is het altijd leuk om een start van een bouw te vieren, maar in dit geval zeker. In samenwerking met de gemeente Nijkerk zorgen wij er voor dat de wijk De Terrassen ook in deze moeilijke tijd gewoon af komt. In de wijk De Terrassen hebben wij ongeveer 450 woningen mogen ontwikkelen en bouwen. De bouw van de Parkvilla's gaat gefaseerd. Op dit moment zijn er voldoende woningen verkocht en zijn wij trots dat wij ook deze woningen weer mogen bouwen", aldus Erik Vos.

Van de derde en laatste serie Parkvilla's zijn nog vijf hoekwoningen te koop. Meer informatie op www.deterrassennijkerk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie