Weer aanhouding in onderzoek steekpartij Nacht van Nijkerk

15 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - In het onderzoek naar de steekpartij eind augustus van dit jaar op het Plein in Nijkerk heeft de politie een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 18-jarige jongen uit Amersfoort. De eerder aangehouden verdachte, een 19-jarige Amersfoorter, is intussen op vrije voeten maar wordt nog wel als verdachte beschouwd. De politie sluit meer arrestaties niet uit.

Tijdens het evenement 'De Nacht van Nijkerk' ontstond in de late avond van donderdag 29 augustus ruzie tussen twee groepen bezoekers. Daarbij werden twee inwoners van Nijkerk van 18 en 19 jaar gestoken. Beide slachtoffers moesten naar het ziekenhuis. Een dag later werd de 19-jarige Amersfoorter aangehouden als een van de verdachten.

Revalideren

De slachtoffers zijn intussen uit het ziekenhuis ontslagen en aan het revalideren. De 19-jarige verdachte is na verhoor vrijgelaten maar wordt nog wel als verdachte beschouwd. De recherche zet het onderzoek naar de gebeurtenissen op het Plein in Nijkerk voort en hield maandagochtend 14 oktober de tweede verdachte aan. De recherche sluit meer aanhoudingen in de zaak niet uit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie