Effectief netwerken

14 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK/HOEVELAKEN - Bedrijven (MKB; geen detailhandel of binnenstad horeca) gevestigd in gemeente Nijkerk en nog geen lid van de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk (BHN), kunnen zich ter kennismaking aanmelden als gast voor de bijeenkomst van donderdag 17 oktober in historische pand 'De Hoogh', het Bedrijvencentrum aan de Hoogstraat 24 in Nijkerk. Aanmelden via kan info@bhninfo.nl

Dit keer is ere en workshop "Meer omzet door effectief netwerken" van Danitsja Bulatoff. Zij is trainer bij het bedrijf Netwerken.nl en richt zich op het succesvol maken van ondernemers in het netwerken. Zij laat u zien hoe omzet kan stijgen door de juiste inzet van uw netwerk.

•       De basis van netwerken, het principe van zaaien en oogsten

•       Praktische handvatten voor uw volgende netwerkbijeenkomst

•       Meer omzet halen uit uw netwerk 

Ondernemers worden geholpen om opdrachten binnen te halen door middel van hun netwerk en hen effectiever en met meer plezier te laten netwerken zodat het ook echt resultaat oplevert. 

Tevens zal een afgevaardigde van de gemeente Nijkerk naar aanleiding van vragen die gesteld zijn tijdens het bestuurlijk overleg met de wethouder het aanbestedingsbeleid van de gemeente Nijkerk verduidelijken.

De zaal is geopend vanaf 16.00 uur, de bijeenkomst start om 16.30 uur precies. 

Na de presentatie wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en kunt u het gesprek voortzetten. ING Rayon Amersfoort is sponsor.

Wilt u ook lid worden van de BHN? Er zijn ongeveer 150 bedrijven aangesloten bij de BHN. De BHN behartigt de belangen van ondernemingen bij o.a. de Gemeente, KvK, VNO-NCW en andere interregionale instellingen. Daarnaast worden bijeenkomsten met sprekers en bedrijfsbezoeken georganiseerd en wordt het netwerken onderling gestimuleerd.

Donderdag 17 oktober vanaf 16.00 uur in Bedrijvencentrum?De Hoogh, Hoogstraat 24 in Nijkerk. Aanmelden via kan info@bhninfo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie