11 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

Beste Redactie,

In de bijlage vindt u het persbericht over de uitwisselingsdag van diverse kinderopvangorganisaties welke vorige week heeft plaatsgevonden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd even contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Esther van Veldhuijzen

Marketing en meer...

088-2 999 600

06 150 74 5 74

esthervanveldhuijzen@bzzzonder.nl

www.bzzzonder.nl

twitter.com/Bzzzonder <http://twitter.com/Bzzzonder>

Van Siburgstraat 18

3863 HW NIJKERK

Elk kind is bijzonder!

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Persbericht

Amersfoort, 10 oktober 2013

Uitwisselingsdagen Convenant Kwaliteit Kinderopvang groot succes!

Vorige week hebben de uitwisselingsdagen van het Convenant Kwaliteit Kinderopvang plaatsgevonden. Pedagogische medewerkers van diverse kinderopvangorganisaties hebben een kijkje genomen in elkaars keuken. Doel van deze dagen was leren van elkaar en dat toepassen binnen de eigen organisatie.

Deze uitwisselingsdagen zijn een initiatief van het Convenant Kwaliteit Kinderopvang waarbij GGD, gemeente en kinderopvangorganisaties in Amersfoort afspraken hebben gemaakt om de kwaliteit van de kinderopvang hoog te houden.

De pedagogisch medewerker, de verderkijker, die een dagje bij een andere organisatie is gaan kijken draaide een dienst en begeleidde een groep kinderen samen met een vaste pedagogisch medewerker, die buddy wordt genoemd. Aan het eind van de dag kregen beiden de gelegenheid om tips en tops uit te delen. De uitwisselingsdagen werden afgesloten met een feestelijke bijeenkomst bij de gemeente Amersfoort. Daar konden pedagogische medewerkers verhalen uitwisselen en tips delen. De reacties waren erg positief en daarom kunnen we spreken van een groot succes!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie