11 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

artikel ondernemend 1 van 3

Met vriendelijke groet,

Maureen van Goethem

<http://www.mc4tekst.nl>

Nassaulaan 16 ? 3871 CX Hoevelaken ? Tel.: 033 258 41 26 ? Mobiel: 06 814 29 007 ? E-mail: maureen@mc4tekst.nl

www.mc4tekst.nl <http://www.mc4tekst.nl/> ? KvK32124619 ? FaceBook <http://www.facebook.com/Mc4tekst> ? Twitter <http://twitter.com/mc4tekst> ? LinkedIn <http://nl.linkedin.com/in/mc4tekst>

Denkt u ook aan ons milieu? Print dit bericht dan liever niet

De informatie in dit e-mailbericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer u dit bericht per abuis ontvangt, verzoeken wij u contact op te nemen met de afzender per kerende e-mail. Verder verzoeken wij u in dat geval dit e-mailbericht te vernietigen en de inhoud ervan aan niemand openbaar te maken. MC4TEKST aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuiste, onvolledige dan wel ontijdige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mailbericht, noch voor daarbij overgebrachte virussen.

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Massage met veel passie en plezier

NIJKERK - Bijna vier jaar nadat Eveline van den Brandhof startte met haar eigen praktijk voor massage is zij verhuisd naar het voormalige groene kruisgebouw in de Schimmelpenninckstraat.

Door Maureen van Goethem

Eveline heeft niet stil gezeten. Elke keer zoekt zij nieuwe uitdagingen en opleidingen die zij in haar praktijk kan gebruiken. Zo ook de Japanse Anma massage. Deze vorm van massage ligt aan de basis van alle vormen van massage, waaronder sportmassage, ontspanningsmassage en ook het hedendaagse Shiatsu. Eveline is de enige in Nijkerk die deze massage geeft!

Anma bestaat uit drukpuntmassage, stretchen, kneden en schudden om het lichaam te stimuleren en zo de gezondheid te herstellen of te onderhouden. Anma is laagdrempelig, er wordt geen olie gebruikt en het wordt over de kleding heen gegeven. Tijdens de massage worden spieren soepel gemaakt, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden afvalstoffen verwijderd. Het verrassende effect is de activerende werking. Naast de ontspannende werking krijgt u energie en voelt u zich fit.

Eveline: ,,In onze westerse cultuur wordt massage helaas nog te vaak gezien als een luxe. Er wordt gekozen voor een massage als klachten reeds aanwezig zijn, wat betekent dat u eigenlijk te laat bent. Ik zie graag dat mensen voordat ze klachten krijgen bij mij komen. Want een massage bevordert de circulatie. Ons lichaam heeft het bijzondere vermogen zichzelf te genezen. Het zelf genezend vermogen van het lichaam werkt alleen goed wanneer er een goede circulatie is.’’

Kortom: de versterkende werking van massage op het hele immuunsysteem is groot. Een geregelde massage helpt daarnaast tegen allerlei pijnklachten.

Stoelmassages

Eveline geeft ook stoelmassages. De stoelmassages vinden op locatie bij bedrijven plaats, maar worden ook vaak ingezet op beurzen, congressen of evenementen. De massage wordt gegeven op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel en duurt 20 minuten. Ook bij deze drukpuntmassage wordt geen olie gebruikt en gaat over de kleding heen. De behandeling richt zich op verbetering van de circulatie in rug, nek, schouders, armen en heupen. ,,Die twintig minuten zijn ook een moment van rust en ontspanning. Even ontspannen en weer nieuwe energie krijgen. En daarna... weer lekker aan het werk!’’

Eveline is licentiehouder van TouchPro, een instelling die opleidt tot stoelmasseur en ook streng toeziet op de kwaliteit.

,,Mijn missie is de westerse wereld kennis te laten maken met massage en te laten ervaren wat het voor uw gezondheid kan betekenen. Massage is zo veel meer dan luxe alleen. Wanneer je nog twijfelt, probeer het dan gewoon een keer. Naar alle waarschijnlijkheid ben je hierna overtuigd.’’

Van den Brandhof Praktijk voor Massage, Schimmelpenninckstraat 2a in Nijkerk. Tel.: 06-34520537. www.brandhofmassage.nl

Foto:

Eveline: ,,Als je op je gemak bent ontspan je het beste en heb je er het meeste aan.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie