Speelotheek Pinoccio viert 15de verjaardag

10 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Feest bij Speelotheek Pinoccio, want dit jaar bestaat Pinoccio 15 jaar. De festiviteiten begonnen op maandag 7 oktober tijdens de peuterochtend (elke eerste maandag van de maand samen met de bibliotheek van Nijkerk).

Heleen Kraal van bureau Wonderkracht heeft de vijftig kinderen en hun ouders of verzorgers, opa's en oma's meegenomen in de wereld van zang en dans. Tijdens het zingen van: 'Er is er één jarig' ontving Speelotheek Pinoccio van de bibliotheek, uit handen van Elly, een enorme spektaart. Onder het genot van een spekje luisterde de kinderen naar een mooi verhaal, voorgelezen door Heleen Kraal.

Voor de grotere kinderen stond woensdag 9 oktober in het teken van sport en spel. Bzzzonder is bereid gevonden een dansworkshop te geven. Met veel enthousiasme werkten de kinderen zich in het zweet. Daarnaast waren er allerlei spellen aanwezig waaronder een WII, voetbaltafel, sjoelbak en airhockey. Om 16.00 uur was het feest afgelopen en ontvingen alle kinderen een zakje popcorn en een leuke tol om verder thuis mee te spelen.

Speelotheek Pinoccio is te vinden in de bibliotheek van Nijkerk. Meer informatie op www.speelotheekpinoccio.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie