9 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

SIMON OUAALI GEEFT DEMONSTRATIETRAINING VOOR JEUGDKADER

De hoofdtrainer van Sparta Nijkerk, Simon Ouaali, geeft maandagavond 14 oktober as een demonstratietraining voor het jeugdkader van Sparta Nijkerk. Maar ook senioren-trainers en andere belangstellenden zijn deze avond van harte welkom op De Ebbenhorst. De training wordt voorafgegaan door een demonstratie van de warming-up door loop- en hersteltraimer René Verdonck.

Simon Ouaali werkte o.a. zes seizoenen bij de jeugd van HFC Haarlem en leerde daar René Verdonck kennen. Laatstgenoemde is inmiddels ook aan Sparta Nijkerk verbonden waar hij op de maandagavond loop- en hersteltrainingen geeft aan senioren en ook aan de jeugd. Het is de bedoeling dit verder uit te bouwen, met name coördinatie-training en loopscholing zijn zeer belangrijke facetten voor voetballers.

Simon Ouaali liep bij Ajax ook een seizoen stage bij Co Adriaanse. Zijn kijk op trainingen en dan vooral op voetbaltrainingen wil Ouaali graag delen met andere trainers. Om 19.30 uur geven Ouaali en Verdock eerst een toelichting in de kantine. Om 20.00 uur start op het kunstgras hoofdveld de demonstratietraining met de B1 junioren van Sparta Nijkerk.

Mvg

Harry Hamstra TM

Verstuurd vanaf mijn iPad

--------------------------------------------------------------------

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

--------------------------------------------------------------------

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie