4 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

Curves bezig voor Pink Ribbon

NIJKERK - De hele maand oktober kleurt Curves, fitness voor Vrouwen in Nijkerk, roze, omdat zij zich wederom gaan inzetten voor Pink Ribbon.

Het doel is om geld in te zamelen voor de strijd tegen borstkanker. Helaas één op de drie vrouwen krijgen vroeg of laat met borstkanker te maken. De Curves actie voor stichting Pink Ribbon is bedoeld om het bewustwordingsproces van borstkanker bij vrouwen te vergroten en hen aan te moedigen vooral veel te blijven bewegen.

De hele maand oktober is bij Curves Nijkerk een 10-rittenkaart te koop voor slechts 10 Euro. Daarnaast wordt op zaterdag 26 oktober om 13.00 uur een vriendinnenloop van 10 kilometer in Utrecht georganiseerd, waarbij alle Curves-clubs uit Nederland meewandelen. Deelname kost 7,50 Euro en is inclusief een bijpassend shirt. Het is wel de bedoeling dat deelnemers zich laten sponsoren. De loop duurt tot ongeveer 16.00 uur en aansluitend is er een afterparty die tot 18.00 uur duurt. De volledige opbrengst van de strippenkaar en de wandeltocht komt ten goede aan Pink Ribbon.

Inschrijven kunt u bij Curves Nijkerk op Koetsendijk 47 in Nijkerk, via het contactformulier op de website, www.curvesnijkerk.nl of telefonisch 033-2450150.

Wine & Dine

NIJKERK - Op woensdag 16 oktober a.s. organiseren Wijnhandel en Slijterij ‘de Moor’ en Restaurant ‘de Dolle Joncker’, voor de 5de maal een Wine & Dine.

Zoals de naam al doet vermoeden, staat de avond in het teken van lekker eten gecombineerd met passende wijnen. De koks van ‘de Dolle Joncker’ zullen u een verrassend 4-gangen menu voorschotelen, met dan ook natuurlijk wildinvloeden, en alle gangen worden begeleid met passende wijnen van Wijnhandel ‘de Moor’. Tijdens het diner krijgt u tekst en uitleg over de geschonken wijn. Deze wijnen kunt u na afloop natuurlijk ook direct bestellen bij Gerwin Poolen.

Deze vijfde Wine en Dine vindt plaats in Restaurant ‘de Dolle Joncker’. Kosten van de avond bedragen 49,50 per persoon. Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom, aanvang van het diner is 19.00 uur. Reserveren voor deze avond kan zowel telefonisch als via de mail.

Wijnhandel en Slijterij ‘de Moor’

Tel. 033-2452554

info@wijnhandelslijterijdemoor.nl

Restaurant ‘de Dolle Joncker’

Tel. 033-2459544

mail@dollejoncker.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie