Volwassen overwinning Walk Inn Boys

3 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De Nijkerkse zaalvoetballers van topklasser Walk Inn Boys boekten woensdagavond in sporthal Corlaer een 4-0 overwinning tegen ZSW uit Wijchen. Het team van het begeleidingsduo John Vedder en Arjan van der Horst legde de basis voor de zege in de eerste helft. Aanvaller Matthijs de Greef (1-0) en aanvoerder Paul Prins (2-0) vormden het eindstation van twee fraaie WIB-aanvallen. De Nijkerkers misten vier spelers vanwege blessures. Invaller Casper IJsbrandy, spelend als verdediger, bekroonde vlak voor rust een sterke individuele actie met een doelpunt. Na rust consolideerde Walk Inn Boys. Op aangeven van Prins bepaalde spits Patrick Boor de eindstand. WIB staat na vijf wedstrijden tweede in de topklasse E.