BONI welkom geheten bij Sparta Nijkerk

16 september 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Voorafgaand én na afloop van de thuiswedstrijd tegen Montfoort werd de nieuwe hoofdsponsor van de Sparta Nijkerk, BONI Supermarkt, officieel welkom geheten. Met veel vlagvertoon werd duidelijk dat Boni zich de komende jaren aan de club heeft verbonden en dat moest gevierd worden.

In het Businesshome heette Nico Fiegen namens Sparta Nijkerk Bouke van het Veld, algemeen directeur van Boni Supermarkt, van harte welkom en sprak daarbij de hoop uit dat Boni en Sparta Nijkerk een professionele en nauwe samenwerking gaan bewerkstelligen.

Voormalig hoofdsponsor COVEBO werd tijdens de officiële plichtplegingen zeker niet vergeten. Fiegen bedankte hen uit de grond van zijn hart voor 8 prachtige jaren samenwerking. Overigens benadrukte directeur Gert Bouw van Covebo nog maar eens dat zijn bedrijf zeker niet weg is bij de club. Covebo gaat de komende jaren door als jeugdsponsor van Sparta Nijkerk.

Ook voormalig rug- sponsor DEJO steigers werd bedankt. Zij sierden jarenlang het shirt van de club, maar doen ook een stapje terug. Sparta Nijkerk heeft in OMVR Advocaten en Notarissen gelukkig een waardige vervanger gevonden voor op de rugzijde van het shirt.

advertentie
advertentie