Informatieavond Stichting Sigma voor Organisaties met de ANBI status

16 september 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK/REGIO - Vanaf 1 februari 2014 wordt er voor ANBI's (Algemeen Nut Beogende Instellingen) een gewijzigde wetgeving van kracht.

Deze gewijzigde wetgeving raakt vele stichtingen en verenigingen in Nijkerk en omgeving. Het niet voldoen aan deze wetgeving kan zelfs grote gevolgen hebben voor de financiële situatie van de ANBI.

Daarom organiseert Stichting Sigma op donderdagavond 19 september en dinsdag 24 september aanstaande een kosteloze informatieavond voor bestuursleden van ANBI's, in de gemeente Nijkerk. Tijdens deze bijeenkomst wordt u door een tweetal specialisten van MTH Accountants & Belastingadviseurs geïnformeerd over de huidige regeling/ voorwaarden en komende wijzigingen, bijvoorbeeld het openbaar maken van bepaalde (financiële) informatie.

19 september 2013 van 19.00 uur tot 20.30 uur in de bibliotheek aan de Frieswijkstraat 99 te Nijkerk en 24 september van 16.30 uur tot 18.30 uur bij MTH op kantoor aan de Zuiderinslag 4-c te Hoevelaken.

Aanmelden voor uiterlijk 17 september aanstaande een e-mail te sturen naar amersfoort@mth.nl

Open Dag Tiggelaven Groenbeheer

HOEVELAKEN - Op zaterdag 28 september 2013 neemt Tiggelaven Groenbeheer deel aan de Landelijke Open Dag Hoveniers.

Op deze dag, een initiatief van Branchevereniging VHG, zetten bedrijven in de groene sector in het hele land hun deuren open voor publiek. Het wordt een jaarlijks terugkerend evenement, met het doel het vak én het vakmanschap te promoten.

Voor de hoveniers is de landelijke open dag een goede gelegenheid om te vertellen wat er allemaal komt kijken bij het goed aanleggen en onderhouden van een mooie tuin. Zowel het vak als het vakmanschap van het bedrijf en de totale groensector staan in de schijnwerpers. Kortom: een unieke manier om het imago van de hovenier als professional te versterken en als promotie van de sector onder jongeren die voor hun beroepskeuze staan.

Iedereen is van harte welkom bij Tiggelaven Groenbeheer van 9.00 uur tot 18.00 uur aan de Oosterdorpsstraat 32 in Hoevelaken.

advertentie
advertentie