Oktoberfest op Camping Overbos

13 september 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - ,,Waarom helemaal naar München rijden voor bier, feest en Tirolerbraten als het 'Oktoberfest' in de eigen regio georganiseerd wordt door Overbos Recreatiepark Veenpower en AH op zaterdag 28 september", vraagt Nico Schreuder van camping 't Overbos zich hardop af.

door Gerrit Steen

,,De mix van de Duitse gemütlichkeit met Hollands plezier staat garant voor een gezellige avond. Om 19.00 uur wordt een Duitse maaltijd aan de stamtafels geserveerd, de kosten hiervoor bedragen 5 euro of bezoekers kunnen gratis smikkelen met een volle stempelkaart van de AH in Hoevelaken."

Dario

Zo tegen 21.00 uur barst het feestgedruis volop los met diverse optredens onder meer Dario, lokaal zeer bekend vanwege zijn bekende coverhits. De kosten voor deze avond bedragen 7,50 euro en de locatie is Scheidingsweg 9 in Hoevelaken. Kaarten zijn te bestellen via info@overbos-recreatiepark.nl. Nico Schreuder van 't Overbos is bij voorbaat al enthousiast: ,,Kom gezellig in je drindle of lederhosen en vier dit geweldige feest met ons mee."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie