Alzheimer Café naar Interakt Contour in Nijkerk

4 september 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Ineke de Kruijf, regiobestuurder van Alzheimer Nederland en Jacqueline Masereeuw, locatieleider van Interakt Contour, tekenden maandag 2 september het huurcontract voor het komende seizoen van het Alzheimer Café Nijkerk.

Het Alzheimer Café maakt vanaf nu voor haar bijeenkomsten gebruik van de sfeervolle kantine van het dagcentrum van Interakt Contour aan de Oranjelaan 79 in Nijkerk. Op deze eerste avond van het nieuwe seizoen wisten ruim 25 personen de weg te vinden naar de nieuwe locatie voor het Alzheimer Café.

Tijdens de bijeenkomsten die iedere eerste maandagavond van de maand plaatsvinden wordt informatie gegeven aan mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Onder leiding van een deskundige gespreksleider worden gastsprekers geïnterviewd en komen diverse thema's aan de orde over het leven met dementie. Ook kunnen bezoekers in alle openheid met elkaar van gedachten wisselen hierover.

Tijdens de eerstvolgende bijeenkomst op maandag 7 oktober wordt de rol van de huisarts besproken. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.

Voor algemene informatie: www.alzheimer-nederland/alzheimercafé. Voor meer informatie over het Alzheimer Café Nijkerk: tel.033-2474830, info@sigma-nijkerk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie