Feestelijke start christelijke kinderboekenmaand

2 september 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Willemijn de Weerd schreef speciaal voor de kinderboekenmaand het boek 'Winnaars' en presenteert dit op zaterdagmiddag 21 september bij Boekhandel Den Hertog. Het thema van de negentiende christelijke kinderboekenmaand luidt: 'Hé, doe je mee?' Het gaat over sport en spel, over winnen en verliezen en over ontmoeting en beweging.

'Winnaars' vertelt het verhaal van een spelletjesdag op de school van Sara en Ruben. Alle kinderen leggen een parcours af en het winnende groepje krijgt een medaille. Iedereen doet zijn best om te winnen, maar dat gaat niet altijd op een eerlijke manier. Marieke ten Berge heeft het boek voorzien van bijpassende illustraties.

Willemijn presenteert samen met (handpop) Sara het boek. Verder is er een speciaal kinderkoor aanwezig dat het themalied zingt en oefent met de aanwezige kinderen en volwassenen. Na afloop is er voor alle kinderen een feestelijke traktatie.

Om iedereen een kans te geven bij de presentatie van de kinderboekenmaand aanwezig te zijn, zijn er deze middag twee presentaties: van 13.00 tot 13.45 uur en van 14.30 tot 15.15 uur. De presentatie is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 tot 8 jaar en hun ouders of opa's en oma's. Verder ook voor leerkrachten en natuurlijk belangstellenden.

Eén van de twee voorstellingen bijwonen, kan na aanmelding bij Boekhandel Den Hertog Nijkerk, tel. 033-2454080 of aanmelden@hertogboeken.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie