Innovatieve ondernemers gezocht voor Innovatieprijs 2013

3 september 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Bedrijven uit de Gelderse Vallei kunnen vanaf vandaag een gooi doen naar Innovatieprijs Valleiregio 2013. ,,Ondernemers uit de maakindustrie met een interessante innovatie worden opgeroepen mee te doen'', aldus de organisatie.

De nieuwe prijs is een initiatief van stichting Regionaal Centrum voor Technologie de Vallei, kortweg RCT de Vallei. Aanmelden voor de Innovatieprijs kan tot 15 oktober via de website www.rctdevallei.nl. De prijsuitreiking vindt donderdag 28 november plaats in congrescentrum De Werelt in Lunteren. Autocoureur Tom Coronel spreekt die avond over ondernemen, samenwerken en winnen.

WichaBenus, innovatiemakelaar bij RCT de Vallei, over de avond: ,,We reiken eind november eigenlijk twee Innovatieprijzen uit. De ene is voor de ondernemer met de meest briljante product- of procesinnovatie, de andere is voor de ondernemer met de beste sociale innovatie. Daarnaast komen tijdens de avond ook andere opvallende innovaties naar voren. Het belooft een feestelijke bijeenkomst te worden, met volop netwerkkansen voor innovatieve ondernemers uit de Valleiregio."

De Innovatieprijs 2013 is bedoeld voor MKB-productiebedrijven uit de Valleiregio. Ondernemingen uit Barneveld, Ede, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg, Nijkerk, Wageningen en Rhenen kunnen deelnemen aan de wedstrijd.

De Innovatieprijs Valleiregio wordt ondersteund door VNO-NCW Valleiregio, de Kamer van Koophandel, de Federatie van Ondernemersverenigingen Valleiregio en BDUmedia.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie