Succesvolle zomerspaaractie NOV loopt door

2 september 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De zomerspaaractie van de Nijkerkse Ondernemersvereniging (NOV) is volgens haar enthousiast ontvangen door het winkelende publiek. Massaal sparen mensen Torentjes om in oktober nog maar eens groots te vieren dat Nijkerk 600 jaar stadsrechten heeft. Om iedereen de kans te geven bij de optredens van Ernst, Bobbie en de rest, Glennis Grace, Willeke Alberti of het Radio 538 Scholierenfeest aanwezig te zijn, loopt de spaaractie nog door tot en met 14 september.

De NOV ontketende naar eigen zeggen een rage met haar zomerspaaractie door optredens aan te bieden voor iedere leeftijdscategorie. Winkeliers zien veel klanten eerst enthousiast Torentjes sparen voor de kindershow van Ernst, Bobbie en de rest, om daarna aan een eigen spaarkaart te beginnen voor het swingende spektakel met Glennis Grace of de theatershow van Willeke Alberti. Of andersom. En wie zelf al 'uitgespaard is', spaart vaak nog even verder voor familieleden. Zo gaan de Torentjes van hand tot hand.

Radio 538 Scholierenfeest

Ruim 60 procent van alle entreekaarten voor het Radio 538 Scholierenfeest is inmiddels verkocht. Hoewel scholieren vaak wachten met het kopen van een entreekaartje tot het laatste moment, roept de NOV juist hen op gebruik te maken van het voordeel van de zomerspaaractie. ,,Wees slim en schakel ouders, familieleden en vrienden in om je spaarkaart vol te krijgen. Zo houd jij je geld op zak", zeggen de ondernemers.

Laatste Torentjes

Ook de komende weken krijgen spaarders bij elke 5 euro die zij uitgeven bij de deelnemende winkeliers één Torentje. De NOV-winkeliers, die te herkennen zijn aan de speciale poster van de spaaractie, bieden hun klanten ook speciale acties aan om hen te helpen nog sneller te sparen. Na 15 september worden er geen Torentjes meer uitgegeven.

Volle spaarkaarten kunnen tot aan de concertdata ingeruild worden bij Verhoog Muziek. Kaarten zijn na 15 september óók beschikbaar voor vrije verkoop en dan kan het volgens de NOV wel eens hard gaan. Zij raadt mensen daarom aan hun spaarkaart op tijd te verzilveren. Met Torentjes zijn de entreekaarten tot 70 procent goedkoper dan in de vrije verkoop.

advertentie
advertentie