Boni nieuwe hoofdsponsor Sparta Nijkerk

26 juli 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Boni Supermarkten is de nieuwe hoofdsponsor van Sparta Nijkerk. Al is de belangrijke geldschieter niet helemaal nieuw, want afgelopen seizoen was Boni samen met Covebo Uitzendgroep al hoofdsponsor van de vereniging. Na acht jaar hoofdsponsorschap blijft Covebo wel nauw betrokken bij Sparta Nijkerk, de komende jaren als sponsor van de jeugdafdeling. Op het shirt van het eerste elftal zal dit seizoen overigens nog een wijziging zichtbaar zijn. In plaats van Dejo Steigers zal OMVR Advocaten als nieuwe sponsor op de rug van het shirt te zien zijn.

De verbondenheid van Boni Supermarkten met Nijkerk gaat vele decennia terug. Halverwege de jaren zeventig werd een winkel geopend aan de Frieswijkstraat en in 1983 opende een distributiecentrum op het bedrijventerrein Watergoor haar deuren. Diverse uitbreidingen volgden en met een eigen vleescentrale worden inmiddels 39 supermarkten vanuit Nijkerk bevoorraad. Met zo'n historie is de combinatie Boni Supermarkten en Sparta Nijkerk dan ook snel gemaakt.

Het aangaan van het hoofdsponsorschap met Sparta Nijkerk is voor Boni Supermarkten een weloverwogen keuze. Directeur Bouke van der Wal: ,,'Wat bij Sparta Nijkerk aanspreekt is de ambitie om het elk seizoen weer beter te doen. We hebben een fantastische jeugd waar het komende seizoen weer volop in geïnvesteerd wordt. We hebben een prachtige accommodatie en er zijn vele vrijwilligers die zich voor de vereniging inzetten. Samen met de vele enthousiaste sponsoren hebben we in de loop der jaren een prachtige vereniging opgebouwd.''

Op de foto overhandigt directeur Gert Bouw van Covebo het nieuwe shirt van het eerste elftal van Sparta Nijkerk aan directeur Bouke van der Wal van Boni Supermarkten. Hugo van der Horn, voorzitter van Sparta Nijkerk kijkt tevreden en trots toe.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie