Verzorgd verblijf in hotel voor cliënten van de Voedselbank

12 juli 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Zestien hotels in de regio Amersfoort verzorgen op 21 juli belangeloos een verwenmoment voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit aanbod is tot stand gekomen op initiatief van de verenigde Hotels in de regio Amersfoort (HOST) en wordt uitgevoerd in samenwerking met Matchpoint door de ondernemers Petra Egbring van Hotel de Tabaksplant en Patrick van Os van het Berghotel in Amersfoort. Elke deelnemend hotel stelt twee kamers ter beschikking voor dit arrangement.

Cieka Galenkamp, trekker van de VoedselFocus, is enthousiast. ,,Ik vind het zo mooi dat deze hotels dit mogelijk maken. Een diner, overnachting en ontbijt voor twee personen bij zulke hotels is onbetaalbaar voor onze cliënten, terwijl het juist zo belangrijk is voor hen om er eens even uit te zijn, te genieten van zo'n moment."

De volgende hotels doen van harte mee aan het initiatief:

Nijkerk: Golden Tulip Ampt van Nijkerk.

Hoevelaken: Bilderberg Hotel De Klepperman.

Amersfoort: Berghotel, Golden Tulip Amersfoort, Hotel-logement de Gaaper, Hotel De Tabaksplant, Mercure Hotel Amersfoort Centre, NH Hotel Amersfoort, Van der Valk Hotel Amersfoort-A1, Campanile Hotel Amersfoort.

Putten: Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.

Leusden: Van der Valk Hotel Leusden, Landgoed ISVW.

Soestduinen: Hilton Royal Parc Soestduinen.

Soest: Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis.

Soesterberg: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie