Verandering bij Foto Koelewijn

12 juli 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Er is de laatste tijd veel veranderd bij Foto Koelewijn. Sinds een jaar worden er dagelijks geboortekaartjes gemaakt voor klanten door het hele land. Daarnaast komen er elke maand nieuwe bedrijven bij, waarvoor Robert Koelewijn de bedrijfsfotografie mag verzorgen.

Ook is schoolfotografie een belangrijk onderdeel geworden van Studio Nijkerk en vinden nog steeds meer klanten de weg naar de fotostudio aan de Singel. Kortom: In economisch zware tijden is het fijn dat veel diensten een grote groei doormaken.

Binnenkort kunnen de klanten aan de Singel niet meer terecht voor foto- en videoapparatuur. De markt is dusdanig veranderd dat het bedrijf niet meer de scherpe prijzen kan bieden die de klant op internet wel krijgt. 

Maar de winkel blijft! Het enige dat de klanten zullen merken, is dat er in de toekomst geen camera’s meer in de vitrines zullen staan.

De komende maand is Foto Koelewijn wel goedkoper dan internet. Maar dan wel met de vertrouwde service en het advies van de fotospeciaalzaak. Alle camera’s moeten weg. Daarnaast zijn er ook grote kortingen op alle accessoires.

Foto Koelewijn. Singel 21, Nijkerk. Tel. 033- 2461695. www.studionijkerk.nl.

advertentie
advertentie