Het Torenkamertje is smikkelen en smullen

12 juli 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De officiële opening van Het Torenkamertje vond plaats op vrijdag 29 maart. In deze gezellige winkel ziet u heerlijke lekkernijen zoals chocola van Leonidas, diverse koffiebonen en theesoorten, alle benodigdheden voor het maken en decoreren van taarten van Bakzolder, taarten op bestelling en cadeau-accessoires.

door Maureen van Goethem

Het Torenkamertje is opgezet door de Nijkerkse Hanneke Bos. Zij maakt al jaren taarten, cupcakes en andere heerlijkheden. Het taarten maken werd langzaam uitgebreid voor neefjes en nichtjes, broers en schoonzussen, opa's en oma's, bruidstaarten, traktaties op school en geboortetaartjes, maar zij wil dit nu graag delen in haar winkel.

Hanneke maakt taarten en cupcakes als geboortecadeau, kraamfeestje, verjaardagen, traktaties op school, recepties, bruidstaarten en andere speciale gelegenheden. ,,Ieder mens is uniek en heeft verschillende wensen en smaken. Daarom maak ik van elke taart een persoonlijke taart. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en als mensen vervolgens smullen van mijn gebak is dat een cadeautje.''

Koffie en thee

Naast prachtig, rijk gedecoreerde taarten met een bepaald thema of logo die het Torenkamertje voor iedere gelegenheid kan maken worden er op zaterdag ook heerlijke kant en klare cupcakes verkocht. Verder zijn er heerlijke, verse koffiebonen die ook ter plekke voor u gemalen kunnen worden, ook voor in uw filtermachine. Geen koffieliefhebber? Ook voor verschillende losse theeën bent u bij Het Torenkamertje aan het juiste adres.

Zelf decoreren

Houd u zelf ook van bakken en taarten decoreren? Dan bent u ook bij Het Torenkamertje aan het juiste adres. In de winkel vindt u alles op het gebied van taart-, cupcake- en lollypopbenodigdheden. Ook een workshop is dan een leuk idee. Het is een van de leukste workshops van Nederland, taarten maken. Het is echt een uitje en zeer leerzaam. Na een workshop taarten maken kun u daarna bij elke gelegenheid een mooie taart maken.

Cupcakewedstrijd

De bedoeling van deze wedstrijd is om de leukste en meest verrassende cupcake te bakken en deze in te leveren in de winkel. ,,Een thema is niet verplicht maar we weten allemaal dat Nijkerk dit jaar 600 jaar stadsrechten heeft. De wedstrijd is verdeelt in twee groepen kinderen van 4 tot 12 jaar en vanaf 12 jaar. De cupcake moet uiterlijk woensdag 27 augustus ingeleverd zijn.''

Er zijn verschillende leuke prijzen te winnen, welke dat precies zijn blijft nog even een verrassing.

Naast prachtig, rijk gedecoreerde taarten met een bepaald thema die eigenaresse Hanneke 'Het Torenkamertje' voor iedere gelegenheid kan maken, worden er op zaterdag ook heerlijke kant en klare cupcakes verkocht. Zelf taart maken? Hanneke verkoopt ook alles op het gebied van taart-, cupcake- en lollypopbenodigdheden.

Het Torenkamertje is te vinden aan de Kloosterstraat 10A, Nijkerk, tel.: 033-7676043 of www.hettorenkamertje.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie