Covebo Uitzendgroep verlengt huurovereenkomst

10 juli 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Covebo Uitzendgroep blijft ook de komende vier jaar in het pand op de hoek van de Gildenstraat en de Ambachtsstraat. De nieuwe overeenkomst tussen Covebo en de verhuurder kwam tot stand met behulp van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars, meldt Christien Meiling-Den Besten namens die laatste partij.

Het kantoor aan de Ambachtsstraat is één van de tien kantoren van Covebo in Nederland. In Nijkerk, waar zowel de uitzendvestiging als de landelijke support office is gevestigd, werken circa veertig interne werknemers van de honderdvijftig interne medewerkers die Covebo Uitzendgroep inmiddels telt. Ondanks de uitdagende marktomstandigheden, maakt Covebo momenteel een sterke groei mee. Dagelijks heeft de landelijk opererende uitzendorganisatie (met haar oorsprong in Nijkerk) inmiddels bijna 2.500 uitzendkrachten aan het werk in de sectoren bouw, techniek, facilitaire dienstverlening, productie en logistiek.

Henk Buitink van Covebo: ,,Aangezien het huurcontract eind september afliep, hebben we diverse opties bekeken, maar uiteindelijk besloten dat we gewoon heel tevreden zijn met onze huidige locatie. Toch verandert er wel wat. We zitten nu nog verspreid over twee verdiepingen en wilden graag dichter bij elkaar zitten. Door straks wat slimmer gebruik te maken van de ruimte hebben we dat ook in ons huidige pand kunnen realiseren. We bezetten straks de gehele begane grond. Ook zullen we gaan investeren in de uitstraling van het pand, zowel aan de buitenkant, als de binnenkant en pakken we de parkeerplaatsen aan. Dan kunnen we er weer vier jaar tegenaan."

Bob Schouten, Midden Nederland Bedrijfsmakelaars: ,,Doordat Covebo straks de hele beneden verdieping huurt, blijven er op de verdieping nog representatieve en geschikte ruimtes over voor andere huurders. Doordat Covebo de uitstraling verbetert, is de Ambachtsstraat 13 straks een aantrekkelijk en zichtbare bedrijfslocatie."

De verhuurder(de heer Snaak van Ratio Exploitatie BV) is ook blij met de nieuwe overeenkomst: ,,Niet alleen is de gehele benedenverdieping nu weer verhuurd voor een mooie periode van vier jaar, maar wordt er ook geïnvesteerd in de uitstraling. Ik ben ervan overtuigd dat het pand dan ook snel weer helemaal vol zit", aldus de heer Snaak.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie