Visspecialisten genomineerd

30 juni 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Afgelopen maandag 24 juni zijn, tijdens een feestelijke avond, de uitslagen van de eerste ronde van de vakwedstrijd ‘Visspecialist van het Jaar 2013’ bekend gemaakt.

Met maar liefst 36 gouden en 11 zilveren winnaars, mag de kwaliteit van de deelnemers erg hoog worden genoemd. Tevens werden de finalisten uit iedere categorie bekend gemaakt, welke in de komende periode zullen strijden om de titel ‘Visspecialist van het Jaar’.

Ru-Vis Uw Visspecialist uit Leusden werd genomineerd voor “Beste visspecialist 2013” in de categorie Winkel. De verkoopwagens van dit bedrijf uit Spakenburg Zeevishandel Lammert van Diermen werd genomineerd voor “Beste Visspecialist 2013” in de categorie Ambulant. “Een unieke prestatie natuurlijk”, aldus Henrik-Pieter en Willine de Graaf, van zeevishandel Lammert van Diermen. Willine en Henrik-Pieter staan met hun verkoopwagen op diverse locaties in Nederland, waaronder Leusden, Nijkerk en Nijkerkerveen. In Nijkerk is de wagen iedere woensdag en zaterdagochtend te vinden in Winkelcentrum Paasbos en in Nijkerkerveen iedere woensdag en zaterdagmiddag op de Schoolstraat!

“Dat ook onze winkel in de finale zit is natuurlijk helemaal fantastisch”, aldus een trotse Ruud van Diermen, eigenaar en oprichter van de winkel Ru-Vis Uw visspecialist uit Leusden.

De competitie ‘Visspecialist van het Jaar’ is een initiatief van onder meer het Verbond Nederlandse Visdetailhandel (VNV) en het Nederlands Visbureau.

In een ultieme laatste ronde zullen zij tegen elkaar strijden om de titel ‘Visspecialist van het Jaar’. Deze titel mag tot 2015 door de winnaars in beide categorieën gedragen worden. De finale wordt in tegenstelling tot eerdere edities ditmaal gespeeld op de werkvloer. Alle onderdelen in de verkoop van vis spelen een rol in de finale: van verkoop tot presentatie, marketing en vakmanschap.

De uitslag van deze finaleronde zal op de Spakenburgse Visbeurs op maandag 7 oktober bekend worden gemaakt.

Telecom Schalk is verhuisd

NIJKERK – Afgelopen maandag is Telecom Schalk verhuisd naar het nieuwe onderkomen op de Oosterstraat. Na bij 14 jaar is de winkel uit zijn jasje gegroeid en werd het, volgens eigenaar Kees Schalk, tijd voor iets anders.

De nieuwe winkel gaat verder onder de nieuwe naam Optie 1. De winkel is zeker groter, met een heel nieuw interieur en een nieuwe uitstraling, alles up-to-date naar de huidige maatstaven.

Een enorme verbetering voor u omdat het team u straks de nieuwste mobiele telefoons en tablets werkend kan demonstreren en u kan voorzien in bijbehorende accessoires. De onafhankelijke en deskundige adviseurs van Optie 1 blijven klaar staan voor particulieren en bedrijven. Maatwerk is het uitgangspunt. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en belgedrag adviseert Optie 1 u bij het kiezen van een passend abonnement en toestel.

Telecom Schalk, Oosterstraat 11A te Nijkerk. Tel. 033-2453789. www.telecomschalk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie