Nieuwe eigenaren Pannenkoekenrestaurant

25 juni 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Na vijftien mooie jaren stopt Jan van Beek met het Pannenkoekenrestaurant de Waegh aan het plein.Tijd voor twee enthousiaste jonge ondernemers om dit verder op te pakken. Per 3 juli 2013 treden Michel van Beek en Amanda van Beek het avontuur binnen. It's all in the name.

Michel heeft na een jaren lange loopbaan als technisch tekenaar afscheid moeten nemen van zijn baan door de economische crisis. Dit heeft de doorslag gegeven dat hij samen met Amanda een nieuwe uitdaging aan gaat.

,,Samen hebben we er ontzettend veel zin in om er een spetterend restaurant van te maken. Leuk voor de kinderen maar ook zeker gezellig voor andere doelgroepen. Om dit te vieren is het dessert of koffie na de maaltijd in de maand juli van het huis. Ook vergeten wij niet dat Nijkerk dit jaar haar 600 jaar jubileum viert. Daarom zijn op donderdag alle drie ingrediënten pannenkoeken maar liefst 600 cent. En dit tot 31 december 2013", aldus Michel en Amanda.

Naast het serveren van pannenkoeken zijn er ook mogelijkheden voor kinderfeestjes, bruiloften of andere partijen. Voor meer info, neem contact op via 033-24570800 of stap even binnen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie