(B)oer-Hollands Vergaderen à la Carte

21 juni 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Bijeenkomen op een bijzondere landelijke en groene locatie: op het boerenerf, daar waar u vers gemaaid gras ruikt en de vogeltjes hoort zingen. U snuift als het ware de geur van het platteland op.

door Maureen van Goethem

Heeft u al eens gedacht aan vergaderen op een fruittuin, wijnhoeve, geitenboerderij of melkveebedrijf? Vergaderen in de natuur is niet alleen heel inspirerend maar kan ook verrassend trendy zijn. Vaak is een deel van de boerderij geschikt gemaakt voor diverse bijeenkomsten zoals een vergadering, familiebijeenkomst, workshop, computercursus of lezing. Een bijeenkomst kan heel leuk en effectief zijn, vooral omdat u het 'anders' doet.

Zintuigen spelen een belangrijke rol als het gaat om de keuze voor een geschikte locatie. Voelt het goed? Is de omgeving inspirerend? Is de akoestiek juist? Kiezen we voor back to basic catering of gaan we voor culinair? Een locatie midden in de weilanden waar u bijna de grassprieten tussen de tenen voelt? Bij de zoektocht naar een inspirerende locatie loopt u tegen veel van dit soort vragen aan. De boog kan niet altijd gespannen staan. Want wanneer de locatie een inspirerende omgeving is, zal dat de vindingrijkheid van uw gasten zeker positief beïnvloeden.

De lunch of warme maaltijd tijdens de vergadering kunnen zij voor u verzorgen. Ook kunt u uw vergadering beginnen met een heerlijk ontbijt met diverse streekproducten. Daarnaast kunt u er dan voor kiezen om de catering zelf te doen. Soms willen bedrijven in het kader van de saamhorigheid, zelf de lunch verzorgen of de dag af te sluiten door met elkaar te koken.

Op de website vindt u een overzicht van boerenbedrijven. Deze zijn bezocht en beoordeeld op geschiktheid. Bij sommige vergaderaccommodaties kunt u zelfs na het vergaderen overnachten.

Door de ligging van deze bijzondere vergaderlocaties, is het goed mogelijk om wat extra inspiratie op te doen en de dag te onderbreken met een wandeling, fietstocht of een teambuildingactiviteit zoals een 'Boer zoekt antwoord'-quiz, koeien melken, klompen pimpen, koe schilderen en zelfs een kookworkshop. Ook dit is vergaderen, maar dan wel net een beetje anders.

U hoeft niet zelf bij alle locaties een aanvraag te doen, daar zorgt Vergaderen à la Carte voor. Het zijn allemaal locaties waar u budget-vriendelijk kunt bijeenkomen en waar over alle benodigde apparatuur beschikt kan worden. Bovendien is alles op maat: U kiest wat u laat verzorgen en wat u zelf regelt. Geen pakket is standaard.

Wilt u meer informatie over Vergaderen à la Carte, dan kunt u vrijdag 19 en zaterdag 20 juli terecht op hun stand op 'Boergondische Sferen', een zomers evenement  in het buitengebied van Woudenberg. Meer informatie op www.boergondischesferen.nl.

Vergaderen à la Carte . Tel.: 033 - 3030771. www.vergaderenalacarte.nl

Bij de foto: Dennis en Corin van den Hoogen zijn de mensen achter Vergaderen à la Carte.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie