Zomerconcert Concordia Nijkerkerveen

24 juni 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Muziekvereniging Concordia uit Nijkerkerveen houdt elk jaar een vakantiestop en zoals gebruikelijk zal de laatste repetitieavond voor de vakantie een zomerconcert worden gegeven.

Ook dit jaar weer een concert met een feestelijk tintje, want er is een aantal jubilarissen te huldigen en een aantal leerlingen krijgt het muziekdiploma uitgereikt. Op 29 juni zullen zij hun praktijktoets afleggen, en als ze daarvoor slagen is voor hen de opleiding afgerond.

De jubilarissen zijn Anne Felice van Dusschoten, 5 jaar majorette, Desiree ter Beek, 12½ jaar malletband en vader en dochter Henk en Diana Kas. Dochter Diana is 12½ jaar lid van de fanfare en speelt sopraansax en vader Henk is 40 jaar lid. In die 40 jaar heeft hij trombone en bas gespeeld en zo'n 30 jaar in het bestuur gezeten. Met zijn lidmaatschap van 40 jaar wordt hij nu de jongste van de “oude garde" genoemd.

Als vanouds zal het een luchtig concert worden waarbij fanfare en malletband een gevarieerd programma zullen brengen van herkenbare en populaire muziek. De majorettes zullen natuurlijk ook niet ontbreken.

Het concert vindt plaats op woensdagavond 3 juli op het plein van Dorphuis Concordia aan de Van Rootselaarstraat in Nijkerkerveen. Aanvang 19.30, de toegang is gratis en de koffie staat klaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie