Beursvloeractie Klavertje 4 feestelijk afgesloten

17 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

HOEVELAKEN - De opknapbeurt van de peuterspeelzaal Klavertje 4 in Hoevelaken is zaterdag 15 juni feestelijk afgesloten. Tijdens de Beursvloer Hoevelaken op 9 oktober 2012 slaagde Klavertje 4 erin om een aantal partijen aan zich te binden die gezamenlijk een tweetal ruimten van de peuterspeelzaal een verfrissende opknapbeurt konden geven. Zaterdag werden de uitvoerende partijen in het zonnetje gezet. Door de gecombineerde inzet van meerdere partijen wordt een instelling geholpen met het vervullen van een langgekoesterde wens.

Bouwbedrijf Beitler nam de vernieuwing van een aantal wanden voor haar rekening. Houten schrootjes maakten plaats voor prachtig stukadoorswerk. Daarna was het de beurt aan de Lions Club Hoevelaken die met vereende krachten de wanden voorzag van een frisse behang- en/of verflaag. De benodigde materialen werden hiervoor beschikbaar gesteld door Doeland Wagensveld. Uiteindelijk resulteerde dit in een tweetal frisse speelruimten voor de peuters.

De betrokken ondernemers keken met veel plezier terug op het project. Geert-Jan van der Gugten (Bouwbedrijf Beitler): ,,Het geeft voldoening als je met een beperkte inzet van tijd en materiaal in deze tijd zo'n goede instelling weer vooruit kunt helpen.". Adri Wagensveld sprak nogmaals zijn blijdschap uit dat hij het project heeft kunnen steunen ter versteviging van de band met de gemeenschap: ,,Een 'must' voor iedere lokale ondernemer", aldus Adri. Naast de hier genoemde ondernemers reviseerde Fietsned Coos van Gelder de kinderfietsjes van de peuterspeelzaal zodat ook buiten de vernieuwde lokalen weer naar hartelust kan worden genoten.

Op 9 oktober 2013 vindt de Beursvloer Hoevelaken wederom plaats. Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op de website www.beursvloerhoevelaken.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie