Optreden in Golden Tulip Ampt van Nijkerk

17 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

NIJKERK - Acht Nijkerkse vrouwen voeren op zaterdag 22 juni de musical 'Cabaret Caroussel de Paris' op in Golden Tulip Ampt van Nijkerk. De musical is geschreven door de dirigent van het gelegenheidsgezelschap, de Israëliër Idan Goldwasser. De opbrengst van de avond gaat naar de bestrijding van de spierziekte Duchenne.

De voorstelling zou aanvankelijk in april plaats hebben, maar moest door ziekte van een van de hoofdrolspelers toen worden uitgesteld. De vrouwen kwamen afgelopen jaar elke vrijdagavond bijeen in school Holk om onder leiding van Goldwasser te repeteren. Sommigen kenden elkaar al van eerdere musicaluitvoeringen. Zij traden onder meer op in Cultureel Centrum Harderwijk.

Met de uitvoering van de nieuwe musical willen de vrouwen de aandacht vestigen op de ziekte van Duchenne. Bezoekers wordt gevraagd na afloop een gift te geven aan het Duchenne Parents Project, dat zich richt op onderzoek naar de genezing van de spierdystrofie Duchenne.

De uitvoering op zaterdag 22 juni in Golden Tulip Ampt van Nijkerk (Berencamperweg 4, 3861 MC Nijkerk) begint om 20.00 uur. De zaal is belangeloos beschikbaar gesteld door de Van den Tweel Groep. Er is nog een heel beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Voor meer informatie: 0627883518.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie