Strijd tussen Sparta korfbal en Sparta voetbal

14 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

NIJKERK - Korfbal Vereniging Sparta Nijkerk sluit op zaterdag 29 juni een het seizoen af met veel leuke activiteiten. Omdat de korfbalvereniging niet alleen sportief gezien goed bezig is, maar ook in het kader van maatschappelijke verantwoordelijkheid een steentje bij wil dragen, zal de opbrengst van deze dag ten goede komen aan de aanschaf van de zonnepanelen op het dak van de kantine.

Op sportpark Luxool is de ochtend ingeruimd voor het jaarlijkse ouder-kind toernooi. Kinderen en ouders spelen gezellig samen korte korfbalwedstrijdjes zodat ouders ook eens kunnen ervaren hoe het is om op het korfbalveld te staan. De spelers van de F t/m B jeugd starten 's middags met een sponsorloop, waarbij er verschillende parcours worden uitgezet afhankelijk van de leeftijd.

Na de sponsorloop wordt er gestart met de unieke broederstrijd tussen Sparta voetbal en Sparta korfbal. De voetballers en korfballers van de A-junioren en de senioren gaan het tegen elkaar opnemen in zowel voetbal als korfbalwedstrijden. Dit beloofd een heus spektakel te worden, waarbij door de toeschouwers ingezet kan worden op het voorspellen van de eindstand. Uiteraard staan hier leuke prijzen tegenover.

Verder kunnen de korfballers het, in een partijtje korfbal, opnemen tegen de voorzitter en staat er een leuke actie gepland van Ekris BMW. De hele dag zal Van Duinkerken Hoevelaken aanwezig zijn met de verkoop van sportartikelen.

De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue en wijnproeverij. Oud leden of overige betrokkenen zijn tevens welkom deze dag. De gehele dag worden oude foto's getoond die de afgelopen 65 jaar weergeven, dit in verband met het 65 jarige jubileum van de vereniging.

Kijk op www.spartakorfbal.nl voor het volledige programma en laatste nieuws.

advertentie
advertentie