Hairwizzard maakt hattrick compleet

16 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

NIJKERK - Het team van de Hairwizzard heeft voor de derde keer op rij de Sportmarathon gewonnen. Het 24-uurs sportfestijn rond sporthal Watergoor werd door het vriendenteam gewonnen met een minimale voorsprong van één punt op Meubelmakerij Kroon, het gat met nummer drie Sparta Voetbal was slechts twee punten.

Vrijdagavond om 18.00 uur begon de 28ste editie van het sportevenement. De eerste avond werd gevuld met sporten als tennis, tafeltennis, squash en darts. Hoogtepunt van de eerste avond vormde de Wim van Slooten Playbackshow, die werd gewonnen door de Hairwizzard. In de nachtelijke uren stonden de onderdelen badminton en korfbal op het programma. De zaterdag was voor de vermoeide teams als vanouds een pittige dag vol sport. Een greep uit de onderdelen: jeu de boules, handbal, beachvolleybal, zaalvoetbal, bootcamp, vrachtwagen trekken en tobbedansen.

Het minimale verschil in punten tussen de nummers één, twee en drie werd voorafgaand aan de prijsuitreiking al verklapt en zorgde voor zenuwachtige taferelen bij de teams. De vreugdeuitbarsting bij het teamleden van de Hairwizzard was dan ook groot toen Eddy Wassink bekendmaakte dat ze voor de derde keer op rij hadden gewonnen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie