Midzomernachtduik Bad Bloemendal

14 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

NIJKERK - Op vrijdag 21 juni vindt voor de tweede keer de Midzomernachtduik plaats. De Midzomernachtduik is een initiatief van het magazine ZwembadBranche en verwijst naar het midzomernachtfeest, een bekend verschijnsel in met name de Scandinavische landen. Op deze dag viert men dat de zon niet onder gaat. Het midzomernachtfeest is eigenlijk een ode aan de zomer en voor de zwembaden een moment bij uitstek om de zomer in te luiden. Dit jaar is het evenement ook voor binnenbaden. Hoewel het in eerste instantie was bedoeld om het zwemmen in de openlucht te stimuleren, staat nu het zwemmen in het algemeen centraal. Door op één moment alle krachten te bundelen, kunnen we het zwemmen in één keer op een positieve manier extra onder de aandacht brengen.

Op dit moment doen meer dan 60 zwembaden aan dit evenement mee. Elke zwembad stelt z'n eigen programma samen. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te zwemmen. Ook Bad Bloemendal doet op 21 juni 2013 mee aan de Midzomernachtduik.

Wilt u ook zwemmend de zomer inluiden? Kom dan 21 juni naar Bad Bloemendal van 19:00 t/m 00:30 uur.

Kom ook, en laat je uitdagen op de zeephelling of tijdens het limbodansen. Geniet van een lekker broodje hamburger op het tropisch terras, bij een tropisch muziekje.

Om 20:00 uur zal er door zwem- en waterpolovereniging Flevo een demonstratie waterpolo gegeven worden in het buitenbad. Voor meer informatie over wedstrijdzwemmen en waterpolo

www.flevo-nijkerk.nl

Om 23:00 uur zal er door de duikvereniging een demonstratie gegeven worden in het buitenbad.

Voor meer informatie over duiken www.duikverenigingnijkerk.nl .

Iedereen is welkom tijdens de midzomernachtduik, ben je nu 7 of 70 jaar luid samen met Bad Bloemendal de zomer in!

Wilt u meer informatie?

www.badbloemendal.nl

of bel even 033 2452424

advertentie
advertentie