Nieuwe turnleiding bij Hellas Hoevelaken

10 juni 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Komend sportseizoen zullen Noëlle van den Hoogen (turnselectie) en Nicole van Leeuwen (turnrecreatie) Hellas Hoevelaken komen versterken als turnleiding. Ze zijn allebei al jaren verbonden aan Hellas Hoevelaken als turnster en ook als assistent. Beide zijn in opleiding voor turnleiding. Onder toeziend oog van praktijkopleider Henny Bosman, die ook les geeft aan de turnrecreatie, mogen zij zelfstandig les geven aan hun groepen.

Komend sportseizoen zijn de eisen van de KNGU voor de vrije oefening aangescherpt. Vandaar dat de turnselectie zich iedere maandagavond gaat richten op de vrije oefening. Noëlle van den Hoogen is als turnster specialist op dit gebied. Daarnaast geeft Noëlle van den Hoogen iedere donderdagavond een toestelles aan de selectie. Sprong, balk en brug ongelijk komen dan uitvoerig aan bod.

Met de komst van Nicole van Leeuwen biedt Hellas Hoevelaken haar recreatie-leden van 7, 8 en 9 jaar een extra trainingsuur op de vrijdag. Het is voor deze groep nu mogelijk om op maandag of op vrijdag een uur te trainen, of op beide uren. Zo kunnen recreatie-leden met talent eerder aansluiting vinden bij de selectie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie