Hellas-turnster scoren op districtsfinale

3 juni 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Drie turnsters van Hellas Hoevelaken namen zaterdag 1 juni deel aan de districtsfinale turnen van de 4de divisie in Enter. Annemijn Jonker, Samara Geijtenbeek en Noëlle van de Hoogen plaatsten zich voor deze districtsfinale door hun goede prestaties in voorwedstrijden en in de regiofinale. Ze zetten alle drie een zeer knappe prestatie neer.

Annemijn Jonker opende deze dag met een fantastische overall performance en behaalde een totaalscore van 44.750 wat goed was voor een tweede plaats. Dit is een ongekende prestatie in de geschiedenis van Hellas.

Ook Samara Geijtenbeek en Noëlle van de Hoogen lieten deze districtsfinale zien dat zij zich met de top van hun niveau konden meten. Samara turnde op het toestel brug de tweede score in haar niveau en eindigde met een totaalscore van 45.250 op een vijfde plaats.

Noëlle van Hoogen kwam als enige in deze finale uit in het hoogste niveau, het niveau met de zwaarste concurrentie. Met een stabiele balkoefening behaalde zij op dit toestel de derde score. Na een spannende wedstrijd eindigde zij met een totaalscore van 43.650 op een respectabele veertiende plaats.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie