Touwtrekken op de Middelaarseweg

3 juni 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Op zaterdag 8 juni wordt vanaf 14.00 uur op de Middelaarseweg 9 in Hoevelaken voor de negende keer al weer het Hoevelakense touwtrekkampioenschap gehouden. Het belooft wederom een heel spektakel te worden waarbij gezelligheid voor zowel de deelnemers als toeschouwers verzekerd is.

Organisator Arjan de Lange is enthousiast: ,,Het touwtrekken is een gezellige dag voor iedereen vol hoop, strijd, wanhoop, verdriet, glorie, ondergang, zweet en een zwaar bevochten overwinning. Dat allemaal onder het genot van een klein biertje. Ook leuk om te komen kijken en er met z'n allen een leuke en sportieve middag van te maken. Er hebben zich tot nu toe al weer redelijk wat teams ingeschreven, maar er kunnen zeker nog een paar bij. Alle teams komen uit de directe omgeving. Dit jaar zijn er vier verschillende klassen: drie herenklassen (recreanten, gevorderden en getraind) en een dames klasse. De heren trekken 6 tegen 6 en de dames 5 tegen 5. Voor beide categorieën kunnen er naar behoefte 2 wissels en een coach ingezet worden. Ook zijn er officiële scheidsrechters en er is een officiële jury want we willen wel dat het spelletje volgens de echte regels gespeeld wordt. Er worden drie banen aangelegd, bij iedere baan staat een scheidsrechter en in het midden staat de jurywagen.''

Er kan nog ingeschreven worden: Dit kan nog tot 6 juni via arjandelange@planet.nl of tel. 033-2534469. Voor extra info kijk op www.spoortrekkers.nl. Het inschrijfgeld bedraagt net zoals vorige keren 10 euro per team. Alle teams gaan met een prijs naar huis en er is ook een grote wisselbeker voor de winnaar. Verder is er als randgebeuren een springkussen voor de kleintjes.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie