Torentjes sparen voor feesten in oktober

5 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

Elke Nijkerker is bekend met de winterspaaractie, stempeltjes op kaarten sparen voor leuke prijzen. Dat werd in het verleden gecombineerd met de toegang tot Nijkerk on Ice.

NIJKERK - Afgelopen donderdagavond vond, tijdens een bijeenkomst van de Nijkerkse Ondernemers Vereniging in Restaurant ‘Den Volle Buick’, de lancering plaats van een unieke NOV-spaaractie: Niekarkse Torentjes sparen voor toegang tot leuke evenementen. Evenementen met Willeke Alberti, een Scholierenfeest met Radio538 Drive-in, Beethoven Rocks en Glennis Grace en Ernst, Bobbie en de Rest.

Door Maureen van Goethem

Na zes jaar vond de NOV het tijd voor iets anders, ook vanwege het jubileumjaar Nijkerk600. Er zijn namelijk gedurende het jaar vele activiteiten waar een ieder aan kan deelnemen.

De vraag die de speciaal hiervoor opgerichte werkgroep (Frans Poorter, Hans van den Brandhof, Gerben Viester, Regina Schnijder, Jannie Scheper, Gerard van den Tweel en Jaap van Maanen) zichzelf stelde: “Hoe leg je nu verbinding tussen zo’n mooi evenement als Nijkerk600 en de winkeliers?” Met veel enthousiasme hebben zij de laatste twee maanden samengewerkt tot het punt waarop ze nu kunnen zeggen dat ze een mooie spaaractie hebben samengesteld voor de zomermaanden. De NOV geeft door middel van deze spaaractie als het ware een cadeautje aan Nijkerk.

De Niekarkse Torentjes zijn van maandag 3 juni tot en met zaterdag 31 augustus verkrijgbaar. In die periode kunt u Torentjes sparen en plakken op de spaarkaarten die sinds afgelopen maandag verkrijgbaar zijn bij deelnemende winkeliers in Nijkerk. Deze zijn te herkennen aan de deelnameposters.

Met deze kaarten spaart u voor entreebewijzen voor evenementen in oktober. Er is gekeken naar de leeftijd van de gehele Nijkerkse bevolking en ze hebben voor elke groep iets leuks bedacht: voor de jeugd tot 10 - 12 jaar twee optredens door Ernst, Bobbie en de rest, voor de jeugd van 12 - 18 tot 20 jaar een alcoholvrij scholierenfeest met de Radio538 drive-in show met de bekende DJ’s, voor de iets ouderen is er een feestavond van Beethoven Rocks, een totaalervaring, waarbij muziek en de allernieuwste technieken worden geïntegreerd tot een waanzinnige visuele en muzikale show, met een optreden van Glennis Grace. Tenslotte voor de nog wat ouderen onder ons een gezellige avond in tafelzetting: een theatershow met Willeke Alberti.

Voor elke vijf euro krijgt de consument een Torentje. Er kunnen zestig Torentjes op een spaarkaart. Met veertig Torentjes en bijbetaling van slechts 5 euro kunt u een toegangskaart voor Ernst, Bobbie en de Rest of het Scholierenfeest kopen. Voor de gezellige avond met Willeke Albert of het gigantische feest met Beethoven Rocks zijn zestig Torentjes nodig met bijbetaling van 10 euro per toegangskaart.

Kaarten krijgt u heel eenvoudig vol: Naast de aankopen die u doet bij NOV leden kunt u ook terecht bij de supermarkten: Jumbo, Boni en Albert Heijn. Ook bij extra aanbiedingen is de kaart snel vol. De spaarkaarten met bijbetaling kunt u voor toegangskaarten omwisselen bij Muziekhandel Verhoog. Er zijn een beperkt aantal toegangskaarten aan een evenement. Houd er echter rekening dat op ook echt op is.

Meer informatie op de spaarkaarten en via Facebook: Nijkerk600feest.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie